U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Па бољи сте били без њега него са њим вечерас.... Мада се напали против Партизана сваки пут кад игра....
исто тако ненормално велику улогу на себе је узео нелсон и од њега ће све зависити, ако 3 од 5 текми одигра овако они немају шансе..
Претерујем? Видећемо како претерујем кад опет поклони трофеј Партизану.
Hahaha, Jebač ne odustaje!
2.6.2013.
Bio na tekmi, fina atmosfera.
Jebac i dalje proziva Rakoca.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/234247/Pocelo-je-Todoric-optuzio-pojedine-sudije-da-su-otvoreno-na-Zvezdinoj-strani
јебига, даниловић не може, па тодорић преузео ствар у своје руке. константно искачу са неким оваквим вицевима, као врше притисак, а ево видим и људима интересантно сад, провалили да ово раде пред сваку битнију утакмицу.
ускоро се очекује и интервју дулета вујошевића како смо државни пројекат и како само нама сипају паре, хихи.
To da Todorić bez potrebe diže tenziju stoji.Al isto tako ako si gledao seriju sa megom ne možeš da kažeš da niste imali pomoć od sudija.
јесмо, истина, слажем се. мада опет гледао сам оне три узастопне личне грешке у нападу јуче, некако ми делује као да су биле све, ал' можда нисам објективан. имали би и ви да сте били у густој ситуацији, то знаш и сам.
но, то је проблем и у фудбалу, и у било ком спорту, увек ће бити навлачења за партизан и звезду.
него ме иритира ово поновно препуцавање, уместо да се коначно спусте страсти, да седну к'о људи и тодорић и даниловић са овим нашим говнима, гледају из ложе и после се рукују к'о људи и довиђењца. после 3-4 године би и навијачи видели да више нема смисла да се бију (нек' спасу само 1 главу која је најебала у тучи и довољно је).
нарочито би тако нешто било корисно у овој ситуацији где било ко (не само млади који су мало заменили моралне вредности, него баш било ко) пукне за било коју ситницу, а ови би још да варниче.
Slažem se zato smo u fudbalu go kurac
Prepucavanja ima od početka godine i to manje više konstantno to me uopšte ne čudi samo je bilo pitanje ko će se prvi oglasitit pred finale.Ide i meni na kurac al šta ćeš izgleda nemere bez toga.Evo da se izreklamiram što se prepucavanja tiče :)
http://www.mondo.rs/s292527/Sport/Kosarka/Zvezda_definitivno_evroligas.html
http://fotkica.com/imgs3/1_677977020_Untitled_1.jpg
^ Metodom gubljenja utakmica sa manje od 20 razlike!
P.S. Postujem i dalje ono da necu pisati na temi,al ovo sam morao da iskomentarisem.
Kad krene evroliga nadjebavaćemo se ko je s manje razlike izgubio. Poserem nam se na košarku.
Више него реално је да прођемо и ми и они у топ16 јер ћемо бити јачи од шиптара из мађарске, цигана из турске(бар неких) и још неких отпадака..
Са овим тимом ћете пуцати на све стране.... Ако има истине у причањима да вам стижу Миличић и Радмановић (а ја још типујем и да вам долази Перо Антић, што сам раније и писао) и ако задржите Нелсона (зајебите и Ракочевића и Савовића - Нелсон је главни играч овог тима), онда се можете надати топ16 фази....
хахахаха, ма долази и Леброн :Д
Katić nosi ovaj tim. Kad njega ne ide vi gubite, to je već dokazano.
A u Evropi će da ga pojedu.
Рашко је једини показао да је сталан, и поштујем га.
А реци ми центра који ће парирати Миличићу кад се накурчена сељачина наложи ?
Ma Miličić je debil, brate :D
Рашко им је битан јер им је једини центар који може да им игра.... Ал' по квалитету је егал са Самарџиским.... Јебеш ти Рашка ако он није могао да изгура Радуљицу из прве поставе.... А и те добре утакмице је имао јер су га добро хранили лоптама.... Марјановић га је појео у овој серији са Мегом....
Jbt, šta se desilo sa Bobijem?
Nije to onaj Bobi kog svi znamo :D