КК Црвена звезда

1. E, a što se vi brinete za koga mi navijamo?

2. Pa konkretno se brinem zato sto tebi ispod glavatara, a i na glavataru pise

"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team." - E.C.

Predpostavljam da znas engleski, pa mi te konkretno zao, mlad si covek..

3. Jebi ga, to je bio jedini način da se spasi klub od udara bolesnika u državnom vrhu. Ali, nije vam uspjelo, pa možete i zbog toga plakati. Znam da vam je teško, jer, vi niste navijači, nego samo mrzite Zvezdu.

Pa evo, ista stvar je sada, drzava se zaverila da unisti Partizan. Samo razlika je sto mi necemo prodati najvecu svetinju kao vi. Mi cemo u najnizi rang kao Partizan, pa kad se ova situacija promeni, opet gazi po mutantima. Vi cete do tada navijati za Kikindu verovatno.

Bas naprotiv, ja volim svoj klub, ne mrzim nikog, a ti navijas za FMP jer mrzis Partizan.

4. Tek ćemo da vidimo šta ćete vi sve dati.

5. Mi cemo u najnizi rang kao Partizan, pa kad se ova situacija promeni, opet gazi po mutantima. Vi cete do tada navijati za Kikindu verovatno.

Govoriš kao da ti odlučuješ o tome jebote.

I malo mi se povraća od vašeg "Zvezdu gura država"... A fazon pola SPS'a i DS'a vam bilo u upravnom odboru.. Čak vas je Mile Dodik gurao pa ste zvali i Igokea neko vreme.

6. ĆOKI LEGENDA!!!!!!!! JEBI KOSOVARE I GLUPE GLODARE!!!!!!!!!!!!

7. Meni je najsladje bilo kad su nas gurali u Evroligi,i kad smo dovodili igrace za po milion, milion ipo evra po sezoni, pa smo na kraju otisli na F4 evrolige.
    To su bila vremena, a sad niko da nas pogura, moramo da kupujemo igrace bez obestecenja i nudimo im ugovore od 300k max..

8. Finansijski bili gurani.. Hemofarm propao, Zvezda takodje sa FMP'om pravi fuziju, Vojvodina ne znam ni gde je ni šta radi raspada sve po šavovima samo maji Partizan uspeva da se izbori u ovim kudravim vremenima. Svaki kraj sezone Dule kuka nema para pa se onda odjednom ušuti..

9. Pa to sam i rekao, zato smo i imali dokazana pojacanja koja su kostala 1-2 miliona evra po sezoni, a ne tamo neke anonimne Mekejlebe, Dzavaije, Hause, Gistove, Lazmee, Stepove, Kamingse, Palasije i tako neke kurce za koje niko nije ni cuo.

A pored finansijske pomoci, gurali su nas i rezultatski, zato smo u direktnim okrsajima sa domacim rivalima pobedjivali sa jedva 30,40 razlike.. Sta 's, para je cudo!

10. Zvezda takodje sa FMP'om pravi fuziju

Ne znam zasto je toliko tesko reci i izgovoriti istinu, a ne konstantno ziveti u lazi i izvrtati stvari.
    Nema tu nikakve fuzije. Zvezda postoji, ona nije ugasena, zamrznuta je na 5 godina i ustupila je ime FMP-u u zamenu za pomoc oko finansija. Delije su izabrale da u tih 5 godina ipak budu aktivne i navijaju za bivsi FMP, ali jos uvek ekipu iz Zeleznika. Sto je najcudnije, delije su bojkotovale Zvezdu kada joj je bilo najteze, a sada izgibose za FMP.

Kraj, tacka, ende. Cekam demant.

11. Predpostavljam da znas engleski, pa mi te konkretno zao, mlad si covek..

Ako već tražiš dlaku u jajetu, videćeš da piše football team.

12. A znaci, kosarkaski omiljeni tim smes da promenis.. Ok, sad znam na cemu smo, da vas ne prozivam vise za to za koga navijate.. Sad mi ostaje samo da vas sprdam sto pucate od nas :)

13. Ćoki for life, homie...

14. Još da vas pitam. Što se vi brinete za koga mi navijamo i kako se zove naš klub, kada vaša svetinja moli za pomoć?

15. CapooN, dovoljno je ono sto si rekao do zareza. Kada bi to pitanje stalno postavljali na ovoj temi mozda bi je i napustili...

16. Nema tu nikakve fuzije. Zvezda postoji, ona nije ugasena, zamrznuta je na 5 godina i ustupila je ime FMP-u u zamenu za pomoc oko finansija. Delije su izabrale da u tih 5 godina ipak budu aktivne i navijaju za bivsi FMP, ali jos uvek ekipu iz Zeleznika. Sto je najcudnije, delije su bojkotovale Zvezdu kada joj je bilo najteze, a sada izgibose za FMP.

Kraj, tacka, ende. Cekam demant.

Ja znam da je vama teško što smo našli način da se oporavimo, što nam u ugovoru stoji da svi trofeji koje osvoji ova Zvezda se pripisuju "pravoj" Zvezdi, što će FMP prestati da postoji kad se izmire dugovi "prave" Zvezde, jednostavno NIJE VAM USPJELO I PLAČITE JER STE PLAČIPIČKE!

17. Jel zna neko da li ima cigana na glodarskoj temi? Čibe glodari!

18. http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4

Što se vi brinete za koga mi navijamo i kako se zove naš klub

Nije to briga, jbt, mi vas šprdamo jer ste garagani najobičniji, kuneš se u jedan klub pa pređeš da navijaš za drugi jer je dao naznake da može da 'pobedi' Partizan, jbt, džukački sasvim :D :D :D

19. Klub koji počinje da vas kara se zove KK Crvena Zvezda. Tako će se zvati i narednih godina, godina karanja. I taj proces je nezaustavljiv. To vam je jasno i zato plačete. Plačete prije nego je počelo. PU!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.