Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Misliš - FMP-ovoj temi?
Covicu legendo.
ČOVIĆ LEGENDA
Aj neko iskreno...
Da dodje Hasim Taci i ulozi pare u klub, da li bi ga delije obozavale? Jeo ja sit govana ako ne bi. Ej, dugacak je to post. Jedan mali komsija poceo dete da jebe vec, a rodio se kad je Zvezda zadnji put bila prva.
Ne znam za Hašima, ali znam da su neki Tuđmana obožavali.
ne znam, ja nisam, al ajd, da dodje Hasim i kaze, evo odledjavam Zvezdu, ne morate vise da navijate za FMP, pa plus da uplati u FK neku lovu... generalno da se ne cimate nocu nogama od trauma - jel biste odjebali Cokija za racun Hasima?
KOMPLEKSI!
Pa manji je zlotvor Hašim Tači. On je šiptar, aljbanac, od njega je i očekivati da mrzi Srbe i da radi to što radi. Ćoki je navodno Srbenda, pravoslavčina, pa uzo milijardu iz fonda za ugrožene Srbe na Kosovu i Metohiji... Gori je to zločin.
Čović je legenda i vi nemate pojma. Čović je nešto uspeo u životu a šta je onaj vaš debeli uradio?
JEBAĆEMO GROBARE PARAMA KOJE ČOVIĆ OTEO OD SIROTINJE! PIŠAJ PO GLODARIMA I SIROTINJI!!
АХАХА
Manite se vi tog spinovanja o Zvezdinoj nemastini 10 godina... u buli su zadnje 2 tri godine, zato sto niko normalan ne da pare gubitnicima. Pre toga, Evropska Zvezda, ovo-ono, uvek budzet kao Partizanov. I godinama ista prica... ali ajde, period jun decembar uvek pripada delijama... Kako to rece jedan lik pre nekoliko godina:
Samo izbacite prvu fazu jer je to odradjeno, ostalo potpuno isto.
Bombaš, bićete jebani i sad ćete imati razlog da plačete. Naši finansijski moćnici će uraditi sve da vas ugase, da ne postojite. I uspjeće u tome.
Pa i to je za ljude. Ali dupe (ime) ne prodajemo, to je svetinja i za to se glava daje. Ali dobro, nismo svi isti, polako cemo iz druge ili trece lige. Nece ni ovo vecito.
Pajz kad dođete u situaciju kad je pitanje opstanka kluba. Mislim da se neće ništa vidjeti od vaših guzica koje ćete davati za koji dinar, za spas. Jer, ne bi vi toliko o poštenju raspredali da nemate problema upravo sa poštenjem. Zato i plačete stalno, kao balije.
Ime ne damo. Sta ne lapiras FMP-ovac?
GODINE PROOOOLAZE MOJEEEE
Daćete ime i dupe. Vi ste takvi, plačete da izazovete sažaljenje, kao balije. Ja živim u BiH, pa sam se takvih nagledao. PU!
Zaboravih.... opstanak kluba je u pitanju, tacno tako. Isto ono sto ste vi prosli pre 3 godine. Samo, mi necemo prodavati ime limenkarima, vec lepo u trecu ligu. Pa ti vidi.
Jebi ga, to je bio jedini način da se spasi klub od udara bolesnika u državnom vrhu. Ali, nije vam uspjelo, pa možete i zbog toga plakati. Znam da vam je teško, jer, vi niste navijači, nego samo mrzite Zvezdu.