Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ето зашто га нема у репрезентацији
znam da ću mnogo nerviram gledajući ga.
Bobi Marjanović - Miličić za sirotinju :D
realno, mlad je, da imamo trenera pa da ga nešto nauči... Opet je lepo imati ga na našoj strani.
Al ima svima živce da pokida.
saće i darko, on voli konkurenciju... onomad i na janjskom višeboju čeko da se prijavi što više ljudi pa da izdominira,...
http://www.youtube.com/watch?v=3SAF26WKfIw
ИДЕМО ЦИГАНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Ладно лонги!
БОБИЈА ОДМАХ НА ТРИБИНУ ДА БУДЕ МОТКА ЗА ОВО ЧУДО !!!
http://www.delije.net/galerija/05_06/0506_cz_jedinstvo_1.jpg
То чудо је највећа смрт на трибини, јебено највећи барјак на балкану, још на пуном платну, вртиш 2 минуте руке отпаднУ :)
Да, баш чудно што сма то изабрао.
Фала курцу што није ношено дуг период, па га изнесоше против бордоа лоло
saće i darko, on voli konkurenciju... onomad i na janjskom višeboju čeko da se prijavi što više ljudi pa da izdominira,...
Хахахахаха!
Миличић: "Па не знам, оно..."
Човић: "Добро, нема везе, потписали смо сам Бобијем, он је тренутно најјачи центар код нас."
Милчић: "Е, не мож' то тако! Боби није јачи од мене! Ја сам њега ономад оборио на јањском вишебоју кад смо се рвали! И њега, и Рашка! Е, не'ш, Боби, ти бит први центар! Нећемо тако, колега! Дај ту 'артију 'вамо! 'Де да потпишем?"
Три минута треба да се намота.
И што би рекле колеге, осмица, осмица па пун круг да се не запетља, мало таласај с времена на вријеме. Јебем ти жено мајку три дана руке нисам мого помјерити, још сам вртио онај епицентар лудила, није ни приближан овоме :)
Ако те нешто занима шаљи поруку да не смарамо народ овом темом. :)
Што да не лололо
уствари имам једно питање
Не серите, биће Боби дупло бољи од Миличића, неће се правити фаца, неће забушавати на тренинзима, у форми је за разлику од говеда крајишког и био је МВП.
И то баш зато што није био у фазону: хоће каки - неће каки.
Спрдајте се ви са Бобијем, али нама ће он бити огромно појачање. Не може да се мери играч који је отишао у ЦСК-а и који је одиграо сад ову сезону. Много је напредовао. Фантастично се креће за своју висину. Врањеша је појео и у Ваљеву и у Бг-у. Сад ће неко рећи ''па Врањеша - дрво'', али тај исти Врањеш је Партизану био веома користан за ЕЛ својевремено.
Имао је највећи индекс у суперлиги, читава игра Меге је зависила од њега. Обратите пажњу само како прави јак блок, одлична отварања, кад прими лопту испод коша, одмах закуца храбро, без размишљања. Уз то проценат слободних бацања прошле сезоне 86%, кад се узме у обзир колико фаулова праве над њим, то је одличан проценат. Нелсон је нпр имао око 60%. Одличан посао.
ОСВОЈИЋЕМООО СВЕЕЕЕЕ