КК Црвена звезда

  1. Prelagano. Volters odličan, odbrana vrhunska, za Simona nema reči.
    A minutaža ravnomerno raspoređena, 10 igrača igrala između 15 i 25 minuta. Ovo kao da smo igrali protiv Krke.

  2. "ТЕНК ДЕМ ТУ ГИВ АС ЕНЕРЏИ"
    -Симоновић.

  3. tri pobede za 5 dana i to dve u evroligi i razvaljivanje cibone usred zagreba.
    jebi karaj prdi

  4. ćopavi u nba ritmu ladno, Volters se zahuktava, a Bjelica najjače pojačanje u poslednjih pola decenije

  5. Симон би могао да буде родоначелник клуба 50-50-80, пошто му слободњаци не иду баш толико добро.

  6. Sledeća protiv Efesa, al "tek" za 7 dana, svejedno DOGUŠ BALBAJ mora biti jeban.

  7. Protif Efesa u Turskoj pa onda kod kuće protiv Žalgirisa... Meni se čini da su ove više nego realne za dobiti naročito sad kad se Volters uigrao i počinje da djeluje mnogo zajebano. Pa onda par zajebanih mečeva i onda za kraj polusezone dva duela zaredom kod kuće, protiv Reala i CSKA, na šta se mogu kladiti da će jedan da bude dobijen tako što će Đenka odjednom da eksplodira i odigra jednu simonovsku partiju.

    Mislim ono... ove sad dvije, su baš baš bitne da se dobiju, pa od ovih preostalih gledati da se dovati još jedna ili dvije čisto da se polusezona završi sa 7-8 pobjeda

  8. Simon kakav je bio?

    Ljutito je jebao iz pete dimenzije

  9. Aj pisemo peticiju da mu mitrovic vrati traku? Zamenik da ostane brancilo pitina cobra lazic

  10. Ja se nadam nekom 50% skoru, mislim da bi nam to bio top rezultat i da bi sa tim moglo da se ganja to osmo mesto

  11. Pa prije neki dan sam pričao, gledajući ovakva takmičenja kako se obično rasporede po tabeli ekipe, računam da se sa 50% pobjeda najvjerovatnije ide u plejof.

    Mislim ono i 45% bi bilo sasvim solidno za polusezonu ovu samo bi se onda moralo malo više potruditi u drugoj, ali ja vjerujem da će zvezda tu još bolje igrati i nadam se nadomjestiti neke nebulozne poraze (darušafaka i uniks prvenstveno).

    Mislim ono 45%+ kažem jer mislim da je to dosta lako dostižno. 50% je takođe moguće a sve preko 50% bi bilo vrhunski rezultat, samo ne znam koliko je realno kad se sad igra i protiv fenera i reala i CSKA. Fener je istina nešto klimav i može se savladati, a real i CSKA mislim da će biti malo teže ali s obzirom da su to dvije utakmice zaredom pred domaćom publikom vjerujem da se može izvući jedna pobjeda tu... tako da i neki 9-6 skor može biti dostižan ali sad je pitanje koliko je realan.

    7-8 i 8-7 svakako djeluju dosta realnije. i obje varijante su vrlo moguće. Mislim na kraju krjeva sve što treba je da se dobiju sad efes i žalgiris i da se u sljedećih 6 duela izvuku dvije pobjede da bi se završilo sa pozitivnim skorom

    EDIT: Dvije polusezone sa skorom 8-7 bi trebalo da su garantovano mjesto u plej ofu...Čak mislim da je u zavisnosti od toga kako se situacija bud razvijala može ići dalje i sa dvije sezone od 7-8, a možda čak i sa 7-8 + 6-9

  12. Prošlo malo jače od trećine prvenstva. Nećemo vala sad još pričati koja nam pobeda i kako šta treba za top8.

  13. Ako nastavite ovako zaista imate odlične šanse da se borite čak možda i za neko 7. mesto, biću slobodan da kažem čak i za 6.

    Samo ako ne budete gubili ono što bi se reklo "glupo".

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.