КК Црвена звезда

1. Ваља ова евролига да се мало разигра стока, ваљда ће боље играти у домаћим лигама.

2. Па брате размишљам реално, скупиће Човић добар тим..али колико ће бити уиграни да би могли да парирају реалу, барси и осталим машинеријама.

Ја бих био презадовољан да уђемо у топ 16..ал сјебаше нас квалификације мало.

3. Шта мислиш, јбч, да л' ће Ракочевић да конкурише поново за најбољег стрелца ЕЛ?

4. Волео бих да доведу Перу Антића, човек је паљевина..такав неки нам треба.

5. Ракочевић не може да конкурише за најбољег стрелца ни на баскету овде у крају.

6. Ја бих био презадовољан да уђемо у топ 16..ал сјебаше нас квалификације мало.

Ало људи, који вам курац? Какав топ 16, зар сте уопште размишљали о томе пре жреба? Ми у ЕЛ идемо да видимо мало кошарке и да будемо топовско месо, чему толика машта...

7. Thilmo
    Волео бих да доведу Перу Антића, човек је паљевина..такав неки нам треба.

Da, pored Bobija i Katica treba vam jos jedan centar.
    Sto ne otpustite plejmejkere i dovedete pet centara. Kontam da niko nece moci da vam uzme loptu , samo treba da drze loptu u rukama i podignu ruke iznad glave.

8. Nije Bač pesimista nego realista lololo

9. Гази, то је Вујошевићева тактика..ша се буниш сад. :)

10. НЕК ЗАПЕВА СВАКО НЕК ГРМИ ЈАКО ЗВЕЗДА ШАМПИООООООН

11. Не смарај, Цокулићу.

12. Ма мени доктори рекли да ми је јајо добро, ајмо сад евро лигу па да умрем мирно лоло

13. ЈЕБАЋЕМО ЛОКОМОТИВУ ИЗ КУБАНА.

14. Биће ово занимљива година што се тиче српске кошарке. Надам се само да ће, као што је неко горе поменуо, подићи ниво игре и да ће бити квалитетнија наша лига. Интересантну групу смо добили, биће уживање гледати те утакмице.

15. jebacemo glodare u finalu

16. Последњи пут смо играли ЕЛ крајем прошлог века и не можемо сад да очекујемо нешто спектакуларно. Не знам да ли би Химки могао да игра у истој групи са Кубаном, али без обзира ко нам дође и квалификација, биће успех ако остваримо више од две победе. Прошле године је у једној од група било довољно и 3 победе за пролаз у Топ 16.

17. Кад год помислим да Курир не може грђе, они ме увек изненаде..

EVROLIGA: Hrvat smestio Partizan i Zvezdu u grupe smrti!
    http://www.kurir-info.rs/evroliga-hrvat-smestio-partizan-i-zvezdu-u-grupe-smrti-clanak-875409

18. Zvezda će najjače evropsko takmičenje igrati posle 14 godina i biće u D grupi sa Panatinaikosom, Makabijem, Laboral Kućom, Lokomotivom iz Kubanja i kvalifikantom.

Ово је са Б92, је ли ово исправно?

Laboral Kućom,

19. Laboral Kućom

Cutxa, valjda se čita Kuća...

20. http://www.dodaj.rs/f/2y/cs/27PDc0JD/anketa.jpg
    Ovde se lepo vidi sklop mentalni grobara i delija.
    Pošto gamadi ima oko 40% u zemlji evidentno je da su svi za tu opciju da samo oni prolaze dalje, jako optimistično mora se priznati a i veoma grobarski takođe. Meni je realno da oba tima prođu u top16. Mada ja bih bio optimista i da smo iz 6. šešira izvukli Majami.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.