U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jos kao pre par kola gledamo raspored i kao E DO JAJA OVI IGRAJU SA REALOM, CSKA, FENEROM...PA BOLJE PROTIV GALATASARAJA I BAMBERGA DA IGRAJU JEBEM VAM OCA
ovako će biti sladje ;))
Sledeće kolo CSKA Darušafaka da vidimo na koji će nov komičan način da izgube hehe ova Evroliga ko neki sitkom
ево јебите ме у уста ако на сваком тикету не будем имао хендикеп 2, а негде ћу сигурно и двојку да провучем. не зато што мислим да ће да пусте баш јбг сад, него зато што смо баксузи изгледа у пичку материну.
Sledeće kolo
Bamberg - Baskonija bez komentara
Pao - Armani bez komentara
Žalgiris - Efes bez komentara
CSKA - Darušafaka znači jebaću vam majku
е добро макар овде имамо чему да се надамо јбг, неће жалгирис тако лако да падне кући, а надају се још.
Ma šta se nadaju, pa i CSKA delovao kao da želi da pobedi (do poslednjih 10-ak sekundi kad nisu mogli da fauliraju ljude jebiga trče i dodaju se a kako da nađu i fauliraju igrača sa loptom jadni), De Kolo i Teo igraju po 30 minuta, igrači pizde za svaku odluku sudija, bacaju peškire na klupi el se kaže na klupi ili na klupu verovatno zavisi gde je pao peškir nema ni veze videćete kako će svi rezultati da idu protiv nas use i u svoje kljuse jebo sam im majku
Cska nam je danas i u sledecoj mogao zavrsiti 70% posla koji smradovi
Fener ne bih komentarisao dabogda zeljko pandrknuo od viskokog pritiska na sred pionira u top8 pri vodjstvu zvezde 1:0 u utakmicama i 67:43 u kosevima
... među ljudima koji su mu nekad bili prijatelji a više to nisu
Mene samo interesuje sta ce biti sledece sezone kad ocekujemo F4 u Beogradu i STUB SRPSTVA na njemu, kad ove godine kad smo povezali fazon 7 pobeda protiv najjacih timova nekrovnog takmicenja, i strepimo za prolaz u cetvrtfinale jebeno, a te sledece svi tipujemo na F4 kako bi to bilo lepo, a tamo ko zna :))))
Osecam DEJO ODLAZI this time next year. xd
Dobiće Bamberg i Žalgiris. Sirotinja igra za sirotinju, bogati za bogate. lololo
Zvezdi je kljucna sledeca utakmica. Ako ne dobiju Grke ne prolaze dalje.
Pa da smo umesto tih 7 kao i svaki normalan tim pobedili darusafaku, zalgiris i efes sad se ne bi cimali. Protiv direktnih konkurenata smo duvali kurac
И Уникс.
Pa da. Da smo tih tipa 5 nerealnih pobeda ostvarili protiv efesa, uniksa, zalgirisa, darusafake imali bi isti broj pobeda a ovi po jednu manje i siguran prolaz(siguran=99% xd)
Zvezda pusi kurac moj :D
све паре што будем имо на ДАЧКУ против цска, очигледно се договорили да нас јебу, врв ће и да нам отрују играче
Jbg, problem kod Efesa i Darušafake je što nam generalno ne leže, a trenutno ni jedni ni drugi nisu jedni od favorita, pa da naši igrači budu naloženi kao protiv reala, fenera, cska, niti postoji neko veliko rivalstvo kao sa galatom, jednostavno, najgora moguća stvar, timovi koji su dosta jaki, a opet, ne dovoljno atraktivni da hoćeš da šiljiš kurac jer znaš da su bolji. Zato smo i pukli i protiv Efesa i protiv Daru.
Uniks jebiga, početak sezone, i dalje smo igrali kao kurac. Ne bukvalno, ali ne preterano dobro, u svakom slučaju. Jebiga, još gostovanje, vidiš da nema gostovanja koje je sigurica ove sezone.
Žalgiris su klasični divljaci, a i nije baš da nam leži taj njihov stil igre, godinama unazad. Kao što ni njihova reprezentacija ne leži našoj. I da, sa Žalgirisom smo igrali tek kada smo se i mi i oni trgli malo. Oni prvih, pet, šest kola bili očajni, pa onda dobili Galatu, Bamberg, bili tesni sa CSKA. Nas dobili. Pa tesno sa Realom u gostima, posle toga, su ušli u dobru seriju, jbg.
I uvek ću da potpišem da ćemo pre dobiti Real kod kuće nego Žalgiris obe.
Meni žao što nismo Unics i Baskoniju tukli, Unics smo realno mogli, a i Baskoniju na gajbi.
I dalje mislim da pušimo kurac od Olija, ali da u gostima pišamo po Barsi i da dobijamo Unics ovde. I da prolazimo, tipa, mogu ruku da stavim da će Žalgiris popišati Efes, CSKA će dobiti Darušafaku za promenu, posle Efes dobija protiv Fenera, Daru dobija Galatu, mi dobijamo Barsu. Pa mi dobijamo Unics, Daru dobija Bamberg, Efes puši od Olija. Pa mi pušimo od Daru i Efes od Reala.
Što znači, do kraja mi imamo 2-2. Daru ima 3-1, Efes ima 1-3.
Što bi značilo da smo mi na 17-13, Efes na 15-15, Daru na 16-14.
Opet, iskreno verujem da Bamberg kao domaćin može da bune nezgodan rival i Baskoniji i Darušafaci i da će verovatno dobiti jedan od ta dva meča.
A očekujem da će i Baskonia imati 2-2 do kraja.
Panatu očekujem 3-1.
I mi idemo sa šestog mesta dalje.
Da zapamtimo post?
запамти овај:
звезда не пролази