КК Црвена звезда

  1. Kako to sad mislite simon ne ume da igra odbranu ne razumem

  2. E MOJE LIMENKE ETO I VAS U MAISTORICI

  3. Uniks moramo dobiti kako znamo i umemo, ne zbog evrolige jebene, nego da podignu samopouzdanje malo, tačno se vidi da su psihički otišli u aut.

  4. ajoj šta bih dao da prođemo u finale i ispišamo se limenkarima po faci sa najinvalidnijom ekipom ikad, ali teško

  5. Aha, i Simonovića da stavimo na Lengforda, mora da povrati samopouzdanje. Ne u napadu, tu mu još uvek ne manjka što se ogleda u šutu iz igre 1/7 i više air ball-ova nego pogodaka, nego u odbrani.

  6. ovakve utakmice koja nam sledi protiv budućnosti se najviše plašim, jer tad se po difoltu najviše useremo. Kao da nam se uvuče onaj duh ćopavog kosovara koji ga je krasio pre 4-5god

  7. Dadada obavezno, biće ljut simon jer mu je lengford polomio kolena prostim driblingom prošli put pa će želeti da se osveti sad i pokaže kako je defanzivni specijalista :)

  8. Ma šta mi seremo čim ne ide simonoviću ceo tim je u kanalu, pa to se jasno vidi ljudi moji, samo slepac ne vidi koliko on znači ekipi

    JAK SIMON - JAKA ZVEZDA

  9. Nego el može neko Radonjiću da dostavi neko ceduljče, puškicu na kojoj piše "Milko je krilni centar"? Mislim uživam ja u bravurama Mitrovića i Simonovića koliko i bilo ko drugi, ali ono, aj čisto da pružimo čoveku priliku da i on briljira na svojoj prirodnoj poziciji.

  10. Митровић стандардно играч више за противника.

  11. Simona pljujete. E moji govnari...

  12. Ma jok brate Bohore, drkaćemo na lika koji je istripovao da je igračina i siluje šut iako ga već nekoliko utakmica ne ide.

  13. A koliko ga je išlo? A sere Simona a kako ga sere
    Ajd idi navijaj za Barsu u fudbalu. To je taj tip navijača. Ja nemam reči

  14. Jebi se sa Simonom vise, koji kvalitet ima osim sto cim primi loptu prangija za tri. Ulaz nema nikakav, a odbrana mu se svodi na histericno mlataranje rucicama

  15. Ма Симон је то што је, али после повреде у Митровића као да је ушао дух Липовија.

  16. Kakve ste vi zlatne ribice, pa simon je SAM dobio bajern PROŠLE SEZONE

  17. Navikli kad neće Simon opali vezane trojke 5 komada ehehe kakav ludak
    Ne sam će da igra u milionskom timu važi
    Murš

  18. Coa tebe bih tukao sad a čak i nisam gledao utakmicu.

  19. Posebno me nerviraš haha

  20. Nikolas.
    Jebi se sa Simonom vise, koji kvalitet ima osim sto cim primi loptu prangija za tri. Ulaz nema nikakav, a odbrana mu se svodi na histericno mlataranje rucicama

    Kad sam ja ovo detaljno pisao pa su me mazali govnima jer je dobio bajern pa sam odustao.

    A još se popravio simon od tad, počeo je da koristi brzinu za ulaz kad mu protivnik priđe blizu, pa mu taj ulaz i prolazi solidno, kakav god da je. Tad kad sam ga prozvao ćopavim kosovarom imao je samo nestabilan šut (kao sad) i protrčavanje iza leđa odbrane po čeonoj liniji. Sad makar i koristi taj ulaz i skoči po neku loptu, svakako bolje nego prošle sezone, ali opet prejadno.

"нелош речник на сръбския жаргон http://vukajlija.com"

@zinaidasun | 13. November 2011.