КК Црвена звезда

1. Eto vidis brt. 20god stariji tilmo

2. vetra u leđa da daje kad vetra prestane

3. Ahah pokušavaju kao da naprave neku ložanu od utakmice, kao naslovi neki sad pobedi, možeš ti to zvezdo, a vidi se da nema leba kao kad mlada riba loži nekog impotentnog tipa razvali me tom močugom dok on pokušava da ga poluučvrsti drkanjem ni on ni ona ne veruju u pozitivan ishod

4. јесте ли опстали у било ком такмичењу кућо?

5. Ne diže se više, a, Bombili? Jebiga, godine.

6. има четрес година, остави око седамсто коментара дневно на вукајлији, не треба му ерекција кад и нема кад да јебе због ангажованости овде

7. Mitrovic je u prvoj utakmici dao 12 poena, sad bas gledam haha

Nakon toga je Radonjić forsirao igru na Luku Mitrovića u "mismečevima" na niskom postu, a kapiten je sve radio školski, kako treba, osim završnog poteza. Dva puta je imao polovičan učinak sa linije slobodnih bacanja, zatim je izgradio sebi idealnu situaciju i promašio čisto polaganje, pa na kraju izgubio loptu u driblingu.

a kapiten je sve radio školski

koliko se davim na ovo xaxax

8. http://www.eurohoops.net/en/euroleague/430120/istanbul-sky-omen-darussafaka-crvena-zvezda-storm/

ма режимски медији само дижу буку око утакмице, покушавају да вештачки створе неку атмосферу

9. solidan omen, inace podseti me sve ovo sad na jednu od jacih koreografija koje sam video

http://img05.deviantart.net/2bb1/i/2006/125/2/e/istanbul_since_1453_by_smartcnr.jpg

10. zvezdo zgazi ih sve

11. Iiiiiiiiiiii krece lozenje ajmo jebati obrezane turke u lojavu guzicu

12. е ајде ако можете да не помињете симона овде вечерас, ја ћу се трудити да га не примећујем на терену

13. Njega cemo svakako svi pominjati bice ili ave simo ili majku ti jebem copavu tako da ti je pitanje glupo

14. Evo i u studiju pominju prilagodjavanje smol bolu javlja mi se bol u predelu bubrega...nemoj radonja ako boga znades majka sam ti jer prepoznam iznad usne mladez

15. Дајте неки крштен линк

16. Sudije spanac, izraelac i valjda letonac. Neki nebitni likovi...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.