КК Црвена звезда

1. Vučiću, pederu, izdao si, Srbiju

2. Delije, odigrao sam čistu dvojku na zvezdu u regularnom, 3,12, ne pratim EL uopšte, znam samo kao eto da je Zvezda dobra ove sezone bila kontam kakva bre kurčeva Darušafaka, jel ovo dobar tip?

3. "Stop d tranzišn ofens" hahah Radonja već počeo

4. Pa cista rampa mamu li vam jebem bre tek je pocelo i vec kradete

5. Ala je krenulo jebo majku, mi pogubljeni, oni pogađaju, sudije domaćinski

6. Jebo te kako se usrao Mitrović šta je ono brt.

7. luka mitrevic..ok on i radonja imaju mnogo toga da objasne

8. To Dangubiću u kurac te ljubim ajmo bre

9. tako je brt, izvedi Dangubića nije kao da je održao Zvezdu u životu

evropski treneri lol

Ja ne znam šta je Kivlend čekao prošle godine onolko da otera Blata poevropljenog

10. šta bre ja tu da poštujem momentum igrača imam ja svoje rotacije neće meni tu neki Dangubić da određujje alo bre Micov mrš na klup, mrš na klupu bre primadono tako je bre sale zna se koje trener

11. Ova odbrana zaslužuje šamaranje na poluvremenu.

12. ево га сима

13. cigani đe vam je druga faza evrolige

14. Ma kakvo poluvreme, nek šamara odma, tad će biti kasno

15. šta kažu cigani kad čuju Darušafaka

madafaka...

16. Setim se kako su grobari kukali u prošloj deceniji na sudije pa neću da kenjam a ustvari vrištim u sebi prilično sam crven.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.