U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
што је најгоре, ово може само симон да извуче неким ненормалним тројкама, други нема нико у овој скупини бедника
Dobro je Gvozd nije 2011 neće ti niko psovati majku jer je istrolovan lagano
јер је дебил па ће свашта да покушава
Pa ulegni majku ti jebem
ma šta ti je bohore ne trolujem nikoga, nego ste samo jadni ajde malo priberite se šta ko žene skičite ima 25 minuta da se igra majku vam jebem
Pa gubimo jbg to je sport!
Simonu svaka čast, probudio ih malo, sad samo čekam neki genijalan potez Radonjića da vrati Mitrovića umesto njega jer je tako planirao jebiga
Ma i da vodimo isto bih se ja nervirao, nema tu pomoći
Jao sudija krv ti jebem
Ni jednu nismo uhvatili
Jebo vas skok u odbrani pet minuta lopta leti vi ne možete da se postavite
Za to nam je tema rode jbg ja pravim voćni jogurt familiji ne smem da osećanja eksplicitno iznosimg
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
Što im je dobra muzika sad bila kad imaju posjed.
jery bolji dion tompson od rajan tompson XD
Lečki sad je Simon nije Ćopavac majmune jeli?
Ma ćopavac je svakako, al sad igra dobro
ja brate kad god bacim pogled na neku vest o zvezdi ili naletim na tv simon igra ne dobro, nego do jaja al možda ja stalno nalećem slučajno mada je verovatnije da vi jedete govna i potcenjujete ga jer je gadan ko čovek
Kad je 10 razlike ja gledam kao da je nerešeno jer smo govna koja gube odlučujuću tekmu 10:0
pa deki, takva sada i jeste faza tekme, tako i oni gledaju i treba tako da se gleda. sad je faza tekme gde se moralo sprečiti lomljenje kičme, posle ide potencijalno stizanje