КК Црвена звезда

1. Tompson ne može da skoči pa zašta nam služi crnac ako ne za to

2. Al uzalud sebe zavaravaaam

3. Kako je ovakva ekipa došla do toga da sa Zvezdom igra odlučujuću tekmu.

4. како је оваква екипа дошла до тога да има 16 победа

5. на звезду мислим

6. Tompson je idiot klasicni.

Kad je bilo osam razlike i promasili dva suta za tri je bila raskrsnica
    -Da smo uhvatili jebenu loptu cak i da nismo dali kos stigli bi ih do poluvremena makar na -5
    -Nismo uhvatili loptu i grunuli nam trojku i opet nam se noge odsekle

7. jeste, kad se tako lomi dal ćeš da se vratiš ili nećeš moraš da jedeš živo meso za skokove defanzivne

8. Ali sada ide tajfunska treca cetvrtina u kojoj okrenes jedan olimpijakos posle -15. A i znamo da je darusafaka gubila i vece razlike od ove. Da smo makar za 2p spustili razliku u odnosu na kraj prve kao neki elan ovako ajmo momcadi dati sve od sebe s verom u boga i simu kapitena.
    Edit: gudura malo da se ukljuci jedna 3+1 bi nam legla ko somiju kajgana

9. cek a ovaj dangubicev antikosarkaski ulaz to nista, decko vec 3 sezone "napreduje polako" muka mi je pod mac sa njim i mitrovicem

10. Markić to niko ne zna

11. Lazić je godinu dana mlađi od mene. JEBEM TI ŽENO MAJKU#

12. Ocekujem 19:11 za nas rezultat trece cetvrtine

13. lazic je bas dosta lepsi od mene

14. Ma samo nek uđe neka trojka sad gađamo na ovaj drugi koš tamo je lakše izgleda

15. cek a ovaj dangubicev antikosarkaski ulaz to nista, decko vec 3 sezone "napreduje polako" muka mi je pod mac sa njim i mitrovicem

Previse me je preodusevio svojim ucinkom danas do tada da bih bilo sta rekao.

16. šta ste se usrali pičkurine
    okrećemo ovo lagano

17. nikad ne sudim na osnovu jedne utakmice kao sto o lazinoj lepoti ne sudim na osnovu jedne slike

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e7/Branko_Lazic.jpg

18. Čovek ima 7 poena uz, a znam da čudno zvuči, ali pristojnu odbranu na Klajburnu, ali džaba kad ovaj i ne gleda ka košu i samo trpa

19. http://man.wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2015/05/rancco-smoking.png
    Da sam žensko dao bi da me jebe Dangubić al da gledam oba minuta u Lazića.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.