КК Црвена звезда

1. Voleo bih da puknete od Mornara i da se završi ova glupost konačno, ali realno je da ćemo makar još 3 godine gledati vas u EL. A dosadni ste u pičku materinu, publika duplo golo, nemate ni neke drčne bed bojse u ekipi pa da bude fajt, kvalitet nemate... Jako bezlična i dosadna organizacija. Koja je i takva za mog paću san antonio. Ali ako iznenadi mornar, biće kerova ovde, neću da lažem

2. Pa ja ne znam kako ćemo preživeti te kerove ovde na temi o bogo moj

3. Mada ako vam dodju salo i plej......haahahahahahaha dajte kera ovde

4. Mislim i da osvoji mornar, pa opet će zvezdana da igra EL hahah šta tu bre nije jasno pa ne bi bilo prvi put svakako

5. Pa tebi je lako, prodaćeš nalog.

6. Poljubis mi malog

Ako mornar osvoji aba ligu nidam ce igrati evroligu sig(sig) xddd

7. Mada niste vi 100% krivi što ste dosadna EL ekipa, ima veze i sa formatom takmičenja, pričali smo ps već na tu temu

8. Ma sve ste to ti i bombas analizirali evo sad ce tilmo(imam dojavu) pa to utanacite do kraja sve

9. Ajao kakva prozivka evo povući ću se kao pravi gubitnik jer baš nemam odgovor na tako nešto, olakšaću sebi malo sad ovu situaciju prodajom naloga.

10. Zapata da je prodao nalog izvisio bi za pare xd

11. Радоња у Бајерну изгледа.

12. Звезда Бајерн финале Еврокупа сл године.

13. A dosadni ste u pičku materinu

Каже човек који после победе у дербију са својим групијима дави све редом наредне 3 недеље, Божичмаре брте.!::_!?!?....

14. Радоња званично у Бајерну који је овим потезом себе начинио шампионом свега наредних 10 година.

15. Е Радоња Радоња какав си забијач ножа у леђа, па зар нашег Александра.
    Даће Бог да Морнар победи вечерас да се избалансира космичка правда.

16. Radonju samo da puste da radi i za dve godine pravi brutalnu masineriju. Ima bajern para skoro kao zvezda kad na to legne gud ofens veri gud difens(kolko mi nedostaje to jebemti) bice rke koke

17. Dobrica volim ko guduru onomad

18. Штета што Омић лоше шутира слободна.. Добар играч одиста.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.