КК Црвена звезда

1. A dobric je cale zab sam na avatar da ga stavim

2. Ma samo rokajte pik lesor pliva po terenu ne zna ni koga cuva ni gde stoji ni nista

3. Ma daj vadi babuna samo mi dize pritisak i na nebitnoj utakmici vracaj omica omic-dobar je

4. хаха пцету из ушију пуши се, јебај га, можда и добијемо, било би липо за увертиру у филане плеј офа.

5. Ma daj da ih dobijemo ako vec mozemo, pobeda u moskvi je uvek dobra jbg pogotovo kad imam dvojku i minus hahaha

6. хах тешко сад како игра цск, ал ови фаулови у нападу омића шкк

7. kerinu neku popišanu usranu dajte ovde

8. Katastrofa jebena

9. Kad ti je prvi strelac lik kojeg navijaci nece u klubu a dosao pre dva meseca fazon i vidno je ogranicen kosarkaski

10. Хахаххха како нас удесише Будућност узима АБА ми идемо у ЕЛ. ХДД

11. Koji raspad šta je bre ovo

Daj neka dobiju sad i za par dana 3:0 da bude i mrš

12. и треба, нисте ви за ЕЛ, не цените то што имате

13. Па и не ценимо игра се ЕЛ дође 3000 навијача нека изгубимо аба шта сад да нас пуне у еврокупу сл год

14. Džikić je prejeben taktičar, jedino što imamo prejaku ekipu pa da izvučemo ovo. Inače smo najebali.

15. Омић децхко полијо, добро 1:1 мора се извући значи тамо победа бар једна.

16. izneo covek utakmicu, koliko bezidejni napadi, zvezda igra odvratno, ono je mucno gledati, doduse i buducnost veceras u 4/4 bez ideje, gordic drzao loptu kod sebe 90% vremena

17. најјаднија сезона откако смо фмп

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.