Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ау колико сам плакао те ноћи па то није било нормално.
Ахахаха да да Гамеиро и Стразбур јебени који је пре пар година био у фазон 4 лиги француске, Гамиро пичи у Севиљи ваљда а Стразбур је ту у доњем делу Француске лиге..
Gameiro je zadnje valjda u Atletiku bio ako se dobro secam...Jebeni Francuzi...jedino dobro secanje na njih je Olimpik Marseje :D
Gledao sam sa 4 bas jako dobra druga, svi grobari
Inace se prozivamo prejako bas al ovo kad je svirao kraj samo su cutali
Pola sata sig bilo smo nemi
Zamisli jos da te te veceri ostavi devojka? xD Kompletan ugodjaj....
Е могуће да је у Атлетику јеби га нисам испратио баш.
Tad da me je ostavila ne bi trepnuo
Posteno...
Al kakva euforija tad bila posle Mikićevog gola i nikad brže i nikad bolnije hlađenje. Ja sam pola sata sat sig bio katatoničan gledao u jednu tačku izgubljen tad.
Katastrofa jebena je bila
http://sportklub.rs/Kosarka/Srbija-KLS/a237339-I-Feldin-na-izlaznim-vratima-Zvezde.html
Пазите текст, па цео ЕфЕмПе ће да пређе код нас ако оду Рочести, Омић, Фелдин...
Ал' не знам Пс, Алимпијевић је доста лош ове сезоне био са таквим тимом, није неки нарочити таленат показао као тренер (да не идем до Џилета који је тренерчина, Чанак нпр. нема неко искуство, до пре неку годину био овде на Насељу у НС-у лолек и добио га је у финалу купа).... Жељко је узео Евролигу у његовим годинама, ал' добро јбг, Жељко је један, али и Дуле је пре тридесете имао титулу у СФРЈ и Ф4 Евролиге '88.... Са фазон Соцеком би Човић исто прошао као и са Алимпијевићем (јесам ја и даље против Човића, али јбг, боље је да Звезда игра ЕЛ него Будућност)....
И овај би га јефтиније изашао....
Nije bio los-bio je katastrofalan. Pojacanja nisu uradila nista a starosedeoci su nazadovali. Sa fmp-om je pokazao da ima slifa i pobedio istog tog dzikica(jel njega?) ali mi sada deluje kao da je samo za rad sa mladim igracima, da ovim iskusnim(pogotovo ostvarenim) nije u stanju da nametne autoritet.
Sa zeljkom je tesko porediti bilo kog trenera jbg a i ovaj drugi je imao tim koji je bio mlad i talentovan, nije imao nekih zvezda i zvezdica.
Питање је колико је Партизан болео курац прошле сезоне да игра финале само да би изгубили (играли 4 пута до тад са ФМП-ом, сва 4 пута их отресли, иако их у АБА-и, ја мислим, није водио Алимпијевић још), исто као и Звезду ове (па и пуштају Ениса, Бјелицу и можда још пар играча, мада тешко, да иду) јер АБА је битна, ови купови и националне лиге су апсолутно небитни док си у 4 тима за одлазак у АБА лигу (тј. до ове сезоне кад је и друга убачена па из прве не испадаш ако ниси последњи)....
Зна Ћоки све прилике у кошарци, четврт века је у врху, али зна и да киксне и овде је омашио, могао је фазон Рајаковића да јури из НБА лиге, или неко јаче европско име, па онда да им Алимпијевић буде помоћник ако га је већ хтео у клубу, Зурос је тако водио Будућност прошле сезоне.... Другим речима - не дајеш евролигашку екипу некоме јер је имао добрих месец дана у ФМП-у....
Јер ова финална серија ми је деловала не као да није имао ауторитет, већ као да није имао ни план игре ни припрему утакмица, као да је у белешкама од полагања за лиценцу тражио решење, а не да се трудио да га сам осмисли.... Ако има талента, није га показао....
https://m.cdm.me/sport/kosarka/covic-ne-znam-da-li-bismo-izasli-zivi-iz-morace-da-je-feldin-pogodio-trojku/
Видим ови се баш позајебавали против ових из Младости.
Pa ne da nije pokazao neki plan u ovoj seriji nego nije bilo plana veci deo sezone. Ok mogu da skapiram da su nas i povrede unazadile jer smo igrali bez dva od tri “cvrsta” igraca ali opet je bilo mucno. A i dzikic nije imao sta da se muci (kao i trener mornara) da smislja koncept igre, dovoljno je bilo da pogleda tri nase evriligaske utakmice i da vidi da pik branimo ko kurva picku, da lesor pliva, da rocesti bezi od kontakta, da lesor i omic gadjaju bacanja 40 posto, da fedina samo treba da isprovociraju na dva teska suta i ako promasi posle vola ne moze da ubode, da branka pagano ostavis samog jer pogodi max jednu posle pokusava neke ulaze koje ni klinci na basketu ne pokusavaju, da je blejica volina obicna bezvoljna itd... Oni su bukvalno samo gledali da drze prikljucak do pred kraj trece cetvrtine i onda krenu da nam biju centre i mi dajemo max 1p po napadu pa meni da su dali da vodim buducnost naterao bi ih na 5 utakmica a ne dzikic
broj poena postignutih posle tajmautova alempija = 0
pametnom dovoljno
Нема изговора за повреде, и без Дангубића и Антића имао је јачи тим, морао је то да среди, поготово у нападу, не знам је л' у већој мери и покушавао да игра са два плеја раније и колико му се исплатило (поготово кад је и Радичевић био ту), ал' не да му фазон Фелдин глуми плеја.... Једна ствар је кад се нпр. Мекел и Софо користе у пуном капацитету и не дају жељене резултате, али Алимпијевић је баш доста играча урнисао ове сезоне и онда му испадају они криви, а не он....