КК Црвена звезда

1. Па добро, има искуство у ЕЛ и ЕК, 33 године, кажеш добар дефанзивац, добар шут за 3, познаје АБА лигу, што да не.

2. Али Цедевита што се јебено појачава, па ако сад не освоје, никад неће.

3. Ostalo još samo da ozvaniče saradnju sa Pablom Agilarom, i to je to. Kompletni su.
    Rekao bih kao proslih sezona da bacaju pare, ali ce biti sada jebeno nezgodno zaustaviti ih jer je Sito Alonso sa facom tuznog pajaca za dve klase bolji od svojih prethodnika.
    Covke reaguj trgni se jbt dovedi Dzordana Tiodora za pleja!

4. добра хемија сигурно ће бити у екипи сокића ахахаха

5. Nikolase, otkud ti ideja o Tiodoru, nacuo sam i ja neke price o njemu?

6. Ја сам данас видео случајно на некој страници Звездиној коју воде клинци.
    Кажу плаћа је проблем.

7. Prodacemo Macvu, koji ce nam kurac xD

8. Помоћиће држава, имамо пара, замисли Хрвати буду шампиони АБА лиге поред Српских представника еее.
    Иначе, отишао Ллессор у Уникаху тако нешто

9. Помоћиће држава, имамо пара, замисли Хрвати буду шампиони АБА лиге поред Српских представника еее.

= лигу освоји Будућност из Црне Горе која има становника као један Крагујевац
    Иначе за Николса је Џило реко да је најбољи играч АБА лиге, прошле сезоне.

10. црна гора је србија

11. Ako vam dođe Nikols ja ću biti veoma zadovoljan

12. Ма долази сиг, човек је слободан играч, сутра у подне решено све.

13. Daj bre bešte u kurac kakav nikols pa zadovoljniji bih bio da simon ćopavi kosovar dođe, a zna se kakav je simon bogalj

14. A ako vrate Mitrovica,a?

15. Ма какав Митровић имамо 12 унутрашњих играча.

16. Da da mitar rabadžija može i on uz nikolsa onda smo bomba nad bombama daleko im lepa kuća obojici i ćopavom kosovaru s njima isto

Ima li erik grin novi klub ili je ostao u valensiji? E da nam je jedan erik grin sada gde bi nama kraja bilo sada

17. Erik grin i jedan stefčo marković to bi bilo taman

18. Барон је на плеју, треба још један да дође јелте.

19. Čekaj bre cedevita dovela i augusta limu? Odakle im toliko para jeboihkurac osvojiće lagano nema šta ni da se pojačava čovke dakle dolazi simon ćopavi garant

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.