Navijači Zvezde su tipa kao lik koji polaže pravo na neku ribu iako sam je jebao nekoliko puta i rekla mi je da mi je veći nego kod tog tipa i kako ne može da ga smisli i da voli samo mene, znači džaba prde o borbi za titulu jer ne postoje više u toj ozbiljnoj priči , pojavili se novi jebači tako je kako je, a oni nek žive u iluzijama
Planktone, to je samo moja želja za lažnog Džordana.. Nije produžio ugovor, a i svakako se ne bi naigrao pored Nedovića i Džejmsa. Cena mu je plafon 500k A i Grin da dođe ne bih se bunio, samo mislim da nije realno Kragujevčanine :D
Nije u odnosu na Zvezdu i Budućnost, a za ostale Mornare, Karpoše i Solnoke su bogami i vitaminčići jebeni CSKA. Zato ne potcenjujte ekipu iz predgrađa Zagreba, pogotovo vi koji ste već pali u senku jedne ekipe iz jednog predgrađa. :D
Да довели су 12 странаца, па Цедевита је приватизована :)
Navijači Zvezde su tipa kao lik koji polaže pravo na neku ribu iako sam je jebao nekoliko puta i rekla mi je da mi je veći nego kod tog tipa i kako ne može da ga smisli i da voli samo mene, znači džaba prde o borbi za titulu jer ne postoje više u toj ozbiljnoj priči , pojavili se novi jebači tako je kako je, a oni nek žive u iluzijama
Samo sam bombyaaa cekao hahahahahahaha
Ako tako postavis stvari, u koju grupu stavljas Partizan? U nove ili stare jebace?
kakav kurac Partizan...
Planktone, to je samo moja želja za lažnog Džordana.. Nije produžio ugovor, a i svakako se ne bi naigrao pored Nedovića i Džejmsa. Cena mu je plafon 500k A i Grin da dođe ne bih se bunio, samo mislim da nije realno Kragujevčanine :D
Pa nije :D
Uzeće ga neko od finansijski jakih jbg, baskonija, makabi, efes itd.
Demetris Nikols jebeni, dal je realno da se on uzima u obzir, lik je rupetina
Crni ćopavi kosovar
Potpisao Agilar za Cedevitu, ove ako Alonso uklopi lepo ima da isprskaju sve redom
Ne jedi govna. Tvoje poznavanje košarke je ravno ubacivanju jagoda u kantu paore.
Cedevita moze samo da popusi kurac kao i obicno
Ne mozes sa praznom halom praviti rezultat, ne znam kad cete to shvatiti jebeno
па не можеш
CSKA je inače poznat po vatrenim navijačima koji pune arenu, zato i igraju fajnal for zadnjih dvajes godina. Bez njih bi kurac pušili.
da, ogradjujem se, mozes ako ti je budzet 10 puta veci od svih ostalih. Sto cedeviti nije niti ce ikad biti.
Nije u odnosu na Zvezdu i Budućnost, a za ostale Mornare, Karpoše i Solnoke su bogami i vitaminčići jebeni CSKA. Zato ne potcenjujte ekipu iz predgrađa Zagreba, pogotovo vi koji ste već pali u senku jedne ekipe iz jednog predgrađa. :D
https://sport.blic.rs/kosarka/evropska-kosarka/zvezda-u-pregovorima-sa-grckim-asom-perperoglu-na-korak-od-dresa-crveno-belih-video/nqf6n02
http://www.kkcrvenazvezda.rs/rastanak-sa-matiasom-lesorom-02-08-2018.html
650к добисмо за Лесора, па ЧОВКЕ ИМА МАЂИЈУ ЈБТ!
Valipando, nerealno si glup dečko.