Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ајмо Симанић куца лелее
авај каква сиротиња ови кнежеви немају ни за дигиталну стрелицу него ону папирну јебале их бабе ове на комповима шта они знају о технологији мрште
Ja sam jedan od retkih koji podržava čovića džuniora al brate, mora malo manje da glumi medžika jebem ga u usta.
Подржавам га и ја, што је најгоре он има неке лудачке асистенција кад је у питању спрега са ОЏОМ, пошто играли су прошле сезоне заједно па оно..
Капирам да ће он бити све бољи и бољи како сезона одмиче!
Jebem ti semafor... u PN semafor star 40 godina i sljaka kao zmaj
а кнежеви говна су то
De mi igramo jebem ti panaiju
No porez no money.. zato su i bedni
цццц
Ove pacere bi trebalo gaziti sa 20 razlike.
добар је Монако, бар су га тако представили, овим нашима није вњче очито, она два промашена слобпдњака Стратоса су завршила текму.
Kraj. Ubiše.nas.
Па да, јеби га џаџа
Vuzi
то Стратосе испишај ми се у уста Бре!
Браво, тешка текма, укусна победа!
јебасмо их на крају... добар елмедин био
Елмедин одиграо врхунски.
Ето Томић кад каже озбиљно да играмо тако и буде--
Срећан Јанковићу прелазак у Паћу, све нај!