U principu po Zvezdu nema neke razlike, te navodne odluke o prisustvu samo "domaćih" navijača se poštuju samo kad je Zvezda domaćin, kod Partizana murija uvodi između 300 i 500 cigana bez ikakvih konsultacija sa upravom Partizana već godinama. Ostoji će prvi test ozbiljnosti biti upravo to, ako budemo imali cigane kad je Partizan domaćin, Ostoja je isti kurac kao i ostali
Ok, pričaćemo Bože zdravlja... ne mislim ništa da podjebavam, pokušavam ozb da pričam
Ne treva otisivati Dejana. Mislim da će pre od njega biti nego od boriše. Al videćemo
Jel zna neko ko je domaćin u prvom derbiju?
Misliš čija marva je na tribinama lol, kuća je ista svakako...
Па причамо озбиљно Загорац тренутачно оживљава каријеру код вас, Давидовац повређен човек и верујем да ће у Еурокупу имати много више игре од Борише.
Hahah pa da timotije.to sam mislio. Lolo
Pa da. Ma samo da se oporavi i da g zaobiđu povrede..
Ма заобићиће га, није он Дангубић.
Hahah i to što kažes..
https://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=2209#post_3920703
Pa gledao sam majmune, mozda sam i propustio neku ako sam bio na nekom slavlju nesto ili sam isao da jebem i to ali sam gledao 90 posto u najgore slucaju.
Gledao sam i kad ne igra zvezda skoro sve kladio sam se svakodnevno haha moze i armani-himki jebe mi se
Hahah pa da timotije.to sam mislio. Lolo
U principu po Zvezdu nema neke razlike, te navodne odluke o prisustvu samo "domaćih" navijača se poštuju samo kad je Zvezda domaćin, kod Partizana murija uvodi između 300 i 500 cigana bez ikakvih konsultacija sa upravom Partizana već godinama. Ostoji će prvi test ozbiljnosti biti upravo to, ako budemo imali cigane kad je Partizan domaćin, Ostoja je isti kurac kao i ostali
Kad sam ovo procitao, znao sam da Zapata hahahaha
Zamisli za njega vise ne postojim na forumu dajte neki predlog sta da radim kako da se vratim na njegov monitor
Људи људи вратија се Бомби!
Ајме ди је бија Сплићанин?
Е јбг, па ту је био, ево баш ту, овде.
Pseto, moraćeš uz prisustvo dva svedoka da propustiš 50% utakmica Zvezde u Evrokupu, da bi Zapata priznao da postojiš. Xd
ПРАТИ ЛИ ИКО МЕЧ ПРОТИВ КОШАРКАШКОГ ГИГАНТА МОНАКА?!
Ne. Zapata će nas se odrekne.
Одрећиће нас се Запата као што се одриче свог надимка нееееееее :((((