КК Црвена звезда

1. Skidaj Bombi gaće, da te trpa ciganski kurac. Zaslužili ste pozamašnu kurčinu ove godine

2. Umro bi ne bi znao da je Branko Lazić 195cm. Mislio sam da je niži.

3. Kad pomenu Lebranka, moze li informacija kada je on potpisao prvi ugovor sa Zvezdom? Posto se na internetu moze pronaci da je 2015 Branko Lazic produzio ugovor sa Zvezdom, ali nigde pisanog traga kada je dosaou Zvezdu, znamo da nije Zvezdino dete. Ako moze neki link?

4. Fmp-ov igrač, 2011. potpisao za Zvezdanu

5. Moze link gde pise da je potpisao?

6. Лета 2011. након интеграције ФМП-а са Црвеном звездом, Лазић постаје играч београдских црвено-белих и почиње да наступа за њих од сезоне 2011/12.

wiki

7. hah wiki, daj nemoj me zajebavati. Sta se pravis lud koji kurac, dajte bre link od vesti da je Branko Lazic potpisao za Zvezdu, evo na primer
    https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/nikola-vasiljevic-fk-crvena-zvezda-transfer-reprezentacija-srbije/ktw9xev

Dakle jebeno jedna ako ne i najveca legenda kluba a on iz zone sumraka, nigde vesti da je potpisao

8. Hahah Derika Brauna jebenog smo doveli, Čović bog

9. U nadprcavanju kad Paćin pulen pomene fmp ja to vidim kao poslednji trzaj ocajnika hahah

10. Jebo sam ti majku
    Jesi ali esi video kako meša satrla te

11. јеби Човкинсе црначком курчином идемооооооооооооооо

12. Pazi ovako, ja kazem kajzenu e banuj Boxora i daj meni njegov nick. Boxora banujemo i ja promenim nick u Boxor. Posle 5 godina ja kazem ja sam sad Boxor u stvarnom zivotu nisam vise bombas sa Boxorovim nickom i idem njegovoj kuci u Mladenovac i njegova majka me pomazi po glavi i kaze sine moj ti si moj pravi sin i uvek si bio, sve sto si trofeje osvojio prethodnih 5 godina su tvoji

Zvezda/Fmp in a nutshel

13. Bili koraci Bili Beron

14. Kad neko zna da objasni..

bombas
    Pazi ovako, ja kazem kajzenu e banuj Boxora i daj meni njegov nick. Boxora banujemo i ja promenim nick u Boxor. Posle 5 godina ja kazem ja sam sad Boxor u stvarnom zivotu nisam vise bombas sa Boxorovim nickom i idem njegovoj kuci u Mladenovac i njegova majka me pomazi po glavi i kaze sine moj ti si moj pravi sin i uvek si bio, sve sto si trofeje osvojio prethodnih 5 godina su tvoji

Zvezda/Fmp in a nutshel

15. REALNO NAJBOLJE OBJAŠNJENJE SITVACIJE SA FMPOM KOJE SAM DO SADA VIDEO

16. Nije mu strano jebanje grobara.
    Biće ovo pakleno pojačanje!
    https://youtu.be/WnYQfF20Id0

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.