КК Црвена звезда

1. Gusti, insajderu, koga nam Ćoravi poklanja za praznike? Daj bar neki hint :-)

2. Video sam da je za slotera javio neki lik koji je blizak klubu, ali je ono više insajder nego što zna. Da ne grešim dušu, znao je za Vilijamsa par dana pre. Ali nešto sumnjam da mi imamo pare za takvog igrača. Pa sad i ova kazna EL.

Inače, biće puštene karte u prodaju za Laboral. I ko kupi(koliko sam razumeo, može bilo ko da pošalje), može da pošalje svoju sliku i ona će biti odštampana na stolicu u pioniru protiv španaca

3. Jbt, kad bi nam Sloter došo, mi bismo ladno mogli da upadnemo u top 8, ali ladno!

E a ovo za slike je do jaja fora, marketing nam jebe kevu, realno. Svako malo neke akcije, promocije, reklamice, klipovi na jućubu... Alal vera stvarno

4. Boli me kurac, sad sam se slikao za vizu, poslacu im tu, neka je stave. :D

Jović, srpskoligaški plej ima srebro sa SP

Brate, ima i Rasko Katic, ako me razumes...

Da se ne bi potegla opet polemika oko Jovica, da vas je pitam nesto?

Sad ako laboral bije Valensiju, sigurni su. Neptunas ako pukne poslednju, ali pukne i Galata, Radnicki ide dalje?

5. Znam bvldga. Moram te prcam malo. Ne mogu jednostavno da pljunem bilo kog igrača iz ove ekipe. Dok u fk mogu skoro svima da se najebem majke. Nekako su mi ovi najdraži tim zvezde koji pratim.

Galata mora da pobedi da bi išla dalje. Bilo koja pobeda ih vodi dalje. Mada, može se desiti da Valensija dobije obe, galata dobije oli, neptunas izgubi, pa da imaju svi po 4-6. Ali i tad bi galata prošla ja mislim zbog koš razlike

6. Ta priča oko Slotera mi je skroz nerealna, pogotovo kad vidim da je zasniva lik na tome što će Erceg možda da ode u Real i zato što je Sloter dobar sa Vilijamsom.

https://twitter.com/RedWhiteDynamit

7. RWD nekad ubode, nekad ne. Tako da nije pouzdano, napisah i na prethodnoj strani za njega. Preskup je sloter, ali možemo da se nadamo.

Jbt, kad bi nam Sloter došo, mi bismo ladno mogli da upadnemo u top 8, ali ladno!

Mislim da uz malo sreće možemo i bez njega. Ili sam samo preveliki optimista

8. Pa da, to i ja mislim, al kažem da bi sa Sloterom to bilo daleko izvesnije

9. Ne znam, Vilijams je pristao na drastično manju platu, ali je zato dobio ogromnu slobodu i ulogu vođe. Sloter ne bi imao ni izbliza takvu ulogu nego bi minute delio sa Lukom, a platu bi imao maks 250-300 soma, znači više nego duplo manju. E sad, isto sam mislio i kad se prvi put pomenuo Vilijams tako da jebem li ga, sve je moguće.

Al kad bi došao... uh

10. Jovic je kraljina saftaj mu ga brndrnga, i ja sam bio skeptican (da ne kazem kenjalo mi se sto je dosao u Zvezdu), al posle sam skontao koliko je opusten i kul lik...

11. A jel mogu ja vas da pitam nesto? Nije provokacija, normalno pricamo..

Zasto vi na pomen toga da nam vecina igraca igra za sicu (tipa Sasinih 10k dolara mesecno od prosle sezone, Macvanovih 8k evra mesecno sad, Kinzijevih 200k i slicno) govorite ironicnim tonom da igraju za semenke i kikiriki i kako mi samo mazemo oci, a vi najopustenije prihvatite podatak da je Vilijams sa plate od 1M ili jace, dosao da igra u CZT za 250k?

Vilijams je pristao na drastično manju platu

Zbog cega? Vracanja u formu,a nije ni bio povredjen? Ljubavi prema klubu?

Jebiga, Macvan i Pavlaka su grobarcine do koske, a cisto sumnjam da je Vilijams do 2013. i cuo za CZT..
    Evo sad i Sloter.. kao doci ce da igra za 200k. Oce da, sta kao , vi ste jedini evroligas iz top16 koji bi ga voleo u svom timu? I satro ce da pristane na 3,4 puta manju platu jer je drugar sa Vilijamsom. Pa eno i onaj Trevis najbolji Lebronov ortak pa Lebron igra finale NBA lige a Trevis igra za Zadar i sad neki Crveni Oktobar...

12. Gazi, nije da me zanima koliko zaradjuju vasi igraci. Samo me malo iritira prica da nasi zaradjuju milione, a vasi dobijaju punjenu dnevno. I onda tu krece mnogo sira i gluplja prica. Ljubav prema klubu, david i golijat, arapi, putin, vucic... Budzeti su nam priblizno jednaki. Tj projekcije, e sad pitanje je koliko je ko obezbedio tih sredstava. Nama je u projektovani budzet bila uracunata zarada iz top16, a to bi sa ulaznicama, tv pravima trebalo izaci na 1,1 m 1,2 m. Tu negde.

13. E pa vidiš, mene boli briga koliko zaradjuju Mačvan, Pavlović, Milosavljević...Njihovi ugovori su pretpostavljam OK, e sad koliko toga će im se platiti, to ne znam. Ugovori u Zvezdi su transparentni, fino je rečeno da je osnovica Vilijamsovog ugovora 200 000 evra, sa svim bonusima(mislim da je uključen TOP 8, ABA liga, KLS ali nisam siguran) do 400 000(500 000 dolara). Dženkinsova plata je sa svim bonusima do 250 000 evra. Čitava projekcija za plate igrača je 1,7 miliona evra, sa bonusima nešto preko 2 miliona(dosta igraca nema bonuse).

Mene nervira što vi previše pričate o našim platama, frljate se ciframa kao i onaj vaš demagog, imaginarno mašete papirima, postovima s drugih foruma od neprovjerenih izvora. Ako ste toliko pošteni, objavite vi vaše ugovore, pa onda nešto pričajte.

EDIT: Sloter vjerovatno neće doći, a ako kojim slučajem dođe može dobiti ugovor na 6 mjeseci i to najviše do 200 000 ili pozajmica eventualno.

14. Ako ste toliko pošteni, objavite vi vaše ugovore, pa onda nešto pričajte.

Ово је поштено. Али ме ово интересује:

Ugovori u Zvezdi su transparentni, fino je rečeno da je osnovica Vilijamsovog ugovora 200 000 evra, sa svim bonusima(mislim da je uključen TOP 8, ABA liga, KLS ali nisam siguran) do 400 000(500 000 dolara). Dženkinsova plata je sa svim bonusima do 250 000 evra. Čitava projekcija za plate igrača je 1,7 miliona evra, sa bonusima nešto preko 2 miliona(dosta igraca nema bonuse).

Где ово може да се види? Ја то нисам могао да нађем.

ЕДИТ:

there is an important European club ready to bring in Slaughter on loan

Значи ништа, јебига. :)

15. frljate se ciframa ko i onaj vaš demagog, imaginarno mašete papirima, postovima s drugih foruma od neprovjerenih izvora

lol

16. Где ово може да се види? Ја то нисам могао да нађем.

Objavljeno je na RSB i MCZ forumima, od strane administratora bliskim upravi kluba koji su imali neposredan uvid u ugovore.

17. Jebote skrckaš sedam, osam miliona godišnje da bi osvojio PP Aparat i to onaj koji ide u cipelarnik za trofeje u Železniku. Tuga.

18. Џони ај не сери. То што си модератор не даје ти за право да се понашаш ко заједљиво дијете.

19. Objavljeno je na RSB i MCZ forumima, od strane administratora bliskim upravi kluba koji su imali neposredan uvid u ugovore.

Све си рекао. Хвала на информацији, је л' нема нигде више осим тамо?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.