КК Црвена звезда

1. Evo sad i Sloter.. kao doci ce da igra za 200k. Oce da, sta kao , vi ste jedini evroligas iz top16 koji bi ga voleo u svom timu? I satro ce da pristane na 3,4 puta manju platu jer je drugar sa Vilijamsom. Pa eno i onaj Trevis najbolji Lebronov ortak pa Lebron igra finale NBA lige a Trevis igra za Zadar i sad neki Crveni Oktobar...

Mislis da Zadar ne bi prihvatio Dzejmsa da hoce da dodje?

2. Где ово може да се види? Ја то нисам могао да нађем.

Moglo je da se vidi za pojedince cini mi se, davno je bilo, za Djenku da je 220 000 za bonuse ne znam to je vrv jos tih 30k, za Marcusa se znalo odma 250+ 50+50, za Dangubu smo toliko pricali puta da je odbio casove ljubavi i 150 000, za 130 000 i EL. Cirbesa sam zaboravio mislim da ima isto kao Danguba ne znam za bonuse.

3. Moglo je da se vidi za pojedince cini mi se, davno je bilo, za Djenku da je 220 000 za bonuse ne znam to je vrv jos tih 30k, za Marcusa se znalo odma 250+ 50+50, za Dangubu smo toliko pricali puta da je odbio casove ljubavi i 150 000, za 130 000 i EL. Cirbesa sam zaboravio mislim da ima isto kao Danguba ne znam za bonuse.

А, нашао сам у међувремену. Има у овој табели:

http://www.dodaj.rs/f/37/JL/3tUwo6i8/uporedniprikazekseltabel.png

Мораћу да букмаркујем, не може човек све да попамти.

4. Kakva carska tebela ljolj

5. Све си рекао. Хвала на информацији, је л' нема нигде више осим тамо?

A gdje bi ti da se objavi? U novinama?

6. A gdje bi ti da se objavi? U novinama?

Не, сасвим је у реду на навијачком форуму.

7. Kako ćemo da vas karamo i u polufinalu ABA lige i finalu naše. Uživajte u pretposlednjoj sezoni KK Železnika.

8. Rekoh davno, previse mi kenjamo o parama. Da m je ta plata, bolo bi me kurac. Realno. Ae glodari, osnujemo skolu kosarke, zaradjujemo pare na klincima. Pobratimimo se sa miskom i jebemo stanije

9. Pa dobro, bar negde ali su cifre otprilike takve kakve jesu, a ne da se laze kako ljudi igraju za negro. Kao sad mi smo veverice, pa igraci koji su imali ugovore u stranim klubovima i igrali za pola milke, sad igraju za 5 soma eura jer vole Partizan.

Dajte mi lesnik pls.

10. Koga boli uvo koliko zaradjuju Luka Bogdanović i ekipa. Voleo bih da dodje Sloter i da igra za milionče mesečno, samo da vidim onu svinjčugu kako peni i maše papirima iz Kurira i Informera.

11. Dajte mi lesnik pls.

ahhaha

12. I da dođe Markus Sloter
    Jebaće vas Dulo Mađija Hari Poter

13. мачван не воли ни рођену кеву а камоли партизан. за павловића ок и ове пропалитете типа богдановић тепић милутиновић то капирам да игра за сиротињу

14. мени је смешно што се сад шатро буните а ћутали сте све ове године кад сте тукли лову од државе и пишали по сиротињи. 15 година сте се издркавали а сад кад се не диже одма кукање. лол

15. што се тиче слотера то или ће да падне договор у наредна 2 3 дана или ништа од те приче. а клуб има на мети још једног чамугу ил домаћег играча ако ово пропадне. ал нису радуљ ил ерцег. толко колко ја знам (кои сам џанки хах)

16. ZORA RUDI
    DAN SE BELI
    JEBAĆEMO JADRAN CELI
    EFEMPEA I CIBONU
    PARTIZANE ŠAMPIONU!

17. Dzoni, zašto se ovo razlikuje od postova rasnog na temi KK partizan?

Ili Mlecnog na ovoj temi?

Kakve ovo veze ima sa temom?
    Kako bese, postoji tema za prozivanje i tamo bi trebalo da se kači..

Kad biste se ti i ostali normalniji pridrzavali pravila koja ste sami napravili,ne bi ostali jeli govna i kenjali po temama.. Kapiram ja da je sprdnja itd, ali nece skapirati pojedinci i krenuce pakao.

18. Djoni ajde pusti da napravimo novu za prepucavanja.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.