КК Црвена звезда

1. Oma ban džonija!!1

2. Nemoj Rasni da praviš novu temu za prepucavanja. Ima ona, oko tekme se otvara i dosta je.

Sprdam se. Valjda vidiš po pesmi da je budalaština. A ovo ostali diskutuju. Ne vidim da je neko prozivanje u pitanju. Malo otkampujemo jedni kod drugih ponekad. Vi ste stalno na KK Partizan.

3. Evo pazi ovako, Partizanova tema ima 1037 strana. Ako od recimo 1000-1037 nađeš stranu bez posta nekog vašeg navijača, okači mi link. Da izneverujem.

4. Sto brate da ne otvorimo novu?
    ono je bila kvalitetna zajebancija.

5. Evo pazi ovako, Partizanova tema ima 1037 strana. Ako od recimo 1000-1037 nađeš stranu bez posta nekog vašeg navijača, okači mi link. Da izneverujem.

Aj uporedi psetove i bokserove ili čije već postove odande sa svojim postovima odavde

Jebote skrckaš sedam, osam miliona godišnje da bi osvojio PP Aparat i to onaj koji ide u cipelarnik za trofeje u Železniku. Tuga.

ZORA RUDI
    DAN SE BELI
    JEBAĆEMO JADRAN CELI
    EFEMPEA I CIBONU
    PARTIZANE ŠAMPIONU

Banuj sebe.

6. bvdlga
    Pa dobro, bar negde ali su cifre otprilike takve kakve jesu, a ne da se laze kako ljudi igraju za negro

ljudi igraju za negro bombone. potpisu ugovor, ne isplacuje im se, kad zavrse sezonu odu u real barsu za milione i boli ih kurac za 200, 300 iljada sto im duguje partizan.

osim ako potpises ugovor sa bronovickim za sedamsto iljada i posle kad shvatis da je propalitet on te izjebe za svih 700 a ti se ceses jer si glupi ciganin.

znaci svi oni imaju velike ugovore ali odreknu se ogromnog dela, istrpe 2 sezone da bi posle napunili dzepove. usput pune kucku. gg wp

7. Skroz si u pravu. Poput Klobucara, Bertansa i ostalih... vrh.

Da li je samo ja imam transfer blama od posta iznad, ili i ostali Grobari?

EDIT: Bez izvlacenja iz konteksta

Kad se samo setim koliko je igraca Partizana otislo u Real, Barsu i ostale jake klubove, a ne u Limoz, itd...cek, pa samo dvojica.

8. bertans je oprostio 144 000 eura npr

9. osim ako potpises ugovor sa bronovickim za sedamsto iljada i posle kad shvatis da je propalitet on te izjebe za svih 700 a ti se ceses jer si glupi ciganin.

Vaši igraju iz ljubavi prema klubu i negro bombonama.
    Vaša legenda, 20ak dana posle oproštajne utakmice vas tuži za 20ak hiljada evra?
    On izgleda ne zaboravlja
    ili mu se ljuto jeo kikiriki
    poyy
    http://static.mondo.rs/Picture/312856/jpeg/kecman.jpg

10. I uvalio vam kurcinu jer niste uzeli obestecenje.

ljudi igraju za negro bombone. potpisu ugovor, ne isplacuje im se, kad zavrse sezonu odu u real barsu za milione i boli ih kurac za 200, 300 iljada sto im duguje partizan.

Ovo mi je do jaja. Treba u bukvaru da stoji.

11. Mi makar imamo legendu kluba.

12. Jebeš 300 soma realno. Ljubav nema cenu.

13. A sta je Nesa Ilic? I Covic?

EDIT: Ima ona stara pesma. Ljubav prema klubu, ne moze da prestane, plati me Partizane.

14. Znači jako mu se jeo kikiriki?

Jebeš 300 soma realno. Ljubav nema cenu.

Kecman ne misli tako loool

15. Bronovicki i Kecman očigledno znaju što je toliko čudno lool

16. Nemojte samo vi o ljubavi prema klubu. Dokazali ste se u ovih 15 godina.

17. Jesmo?
    Ljubav se meri u titulama? looool

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.