Zato igraj zvezdo i pobedi i donesi kući ale ale
Nemam ja više živaca za ovo, daj da se neko odlepi pa da gledam na miru jebemti.
Ми да се одлепимо плс
Dobra ova lamonika
како год преокренули смо..
Есам реко?
M I T K E I T K E
биће опет ху дафак ар ју
Polako gubi se ovo i dalje
Koji bre kurac ovom Tomasu
Znači sad prva petorka celu četvrtinu boli me kurac ako umru posle samo da pobedimo. Uđe li jedan minut neki bedni crv sa klupe mi gubimo!
Simon fali ovde da je odapne burazer
Preokrenuli malo sutra aj polako bre
наравно против звезде рекорди каријере рекорди еврролиге рекорди свемира галаксије мрш
24п Томас ај мрш
I DE MO
волтерс > рочести
Jbt nisam verovao da ću ovo ikad da kažem, ali fali Dangubić da odigra odbranu na krilima, ubiše nas Andreson i Tomas na prethodna dva meča
које рупе у одбрани уууу
A bre
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Zato igraj zvezdo i pobedi i donesi kući ale ale
Nemam ja više živaca za ovo, daj da se neko odlepi pa da gledam na miru jebemti.
Ми да се одлепимо плс
Dobra ova lamonika
како год преокренули смо..
Есам реко?
M I T K E
I
T
K
E
биће опет ху дафак ар ју
Polako gubi se ovo i dalje
Koji bre kurac ovom Tomasu
Znači sad prva petorka celu četvrtinu boli me kurac ako umru posle samo da pobedimo. Uđe li jedan minut neki bedni crv sa klupe mi gubimo!
Simon fali ovde da je odapne burazer
Preokrenuli malo sutra aj polako bre
наравно против звезде рекорди каријере рекорди еврролиге рекорди свемира галаксије мрш
24п Томас ај мрш
I DE MO
волтерс > рочести
Jbt nisam verovao da ću ovo ikad da kažem, ali fali Dangubić da odigra odbranu na krilima, ubiše nas Andreson i Tomas na prethodna dva meča
које рупе у одбрани уууу
A bre