Haha lečki dobar.
Дукка брате није се од њега очекивало ко зна шта већ како је реко ваљда Живојин фазон 2/4 тројке и добру одбрану да одигра шта
Kao da im je nemam pojma neki menadžer možda to postavio kao možebiti uslov da dovedu naprimer nekog njegovog drugog igrača
0/3
Има бар банџу и фазон 2 асистенције ХД
A i koga briga, protiv MZT možeš verovatno i ti da igraš. Ne može baš Pseto jer čujem da je on baš loš, ali neki prosečan amater, što da ne
Koja bre odbrana i trojke, on prošle godine u belgijskom Ostendeu nije imao tih 6 poena potrebnih za dve trojke
ахахахха па не знам појма ни оклен је доша јбг после ове текме се види да не може да игра занас
Simon > 13 Kešelja
Ne može, nije igrao takmičarske utakmice koliko dugo, gledao sam čini mi se drugu utakmicu u aba ligi ne sećam se, tačno se vidi na ulaz kad krene da ne zna, nema tu rutinu, zbuni se šta da uradi, kod šuta nema samopouzdanje, ma ljudi amater 1/1
Kao da im je nemam pojma neki menadžer možda to postavio kao možebiti uslov da dovedu naprimer nekog njegovog drugog igrača
:D
Brate, trenutno Simon > 20 Kešelja, eto tolika je razlika
па ја не знам појма једино у ФМП да се челичи или тако нешто..
Kakav Fmp u kobasice konjske
ма то није ни за АБА негде нека оде у неку британију
јел дангубић још увек у тиму?
Игро данас први пут посље повреде..
radičević dabl dabl, o jebem ti i ligu i sve
Kešelj je čovek amater, neshvatljivo i neozbiljno da jedna evroligaška ekipa potpiše takvog igrača, kao mene da su uzeli