Protiv coravog se dize optuznica najverovatnije sledece nedelje. Napisana je i predata. Za sve pokradene pare, od vremena pa do sad. Ovaj put se nece izvuci, m6 ga pustio niz vodu.
E ja ti verujem ovaj put, do sad nisi ama bas nista pogodio ali zakon verovatnoce kaze da od 104 nagadjanja bar jedno konacno mora da prodje tako da cu videti koja je kvota u meridijanu za dizanje optuznice protiv Nebojse Covica sl nedelje, vidimo se na Maldivima druze
Aaahahah a vi se smejete bombašu i njegovim doušnicima nubine jedne aahahah
Scouser
E ja ti verujem ovaj put, do sad nisi ama bas nista pogodio ali zakon verovatnoce kaze da od 104 nagadjanja bar jedno konacno mora da prodje tako da cu videti koja je kvota u meridijanu za dizanje optuznice protiv Nebojse Covica sl nedelje, vidimo se na Maldivima druze
Protiv coravog se dize optuznica najverovatnije sledece nedelje. Napisana je i predata. Za sve pokradene pare, od vremena pa do sad. Ovaj put se nece izvuci, m6 ga pustio niz vodu.
Cuo sam da mu mi5 jos uvek cuva ledja
A ako zatreba tu je i M4
шта ће нам сад ћоки кад имамо вучића хаха чему се надаш бомбаш
Pa fkcz prosao grupu kkczfmp pobedio dve za redom pa mora da nadje nesto da kenja jbg ne moze obrnutu tabelu itd
Чини се да је цело гробље мртво не видим их нешто дотукло их ово са поливањем туркеша кмее институција смо јбг
А које мјесто они заузимају у Ципирипи купу?
http://prntscr.com/hl67z9
Па ево лепо пише да су на врху табеле као најбоља екипа не знам мислим ХА ХА ХА
U pa fino stoje, izdrzace valjda jos ovih par utakmica na prvom mestu
ма јамачно иду бар до фајнал фора јаки су ове године баш баш
Уз мало среће могу и до финала. Мора се једном вратити за 2010.
Pa upravo im se vraca xd
Tolke pare pokrali ojadili drzavu banda zuta dosmanlijska doso djavo po svoje
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=12&dd=09&nav_category=16&nav_id=1334356
Aaahahah a vi se smejete bombašu i njegovim doušnicima nubine jedne aahahah
Можда не примећујете али председник Вучић шећер је навијач Звијезде па ће Човке добити помиловање од истог ХА ХА ХА
Ovo je genijalno šta radi naš spasitelj Vučić.
Podiže optužnice, sakuplja poene kod glasača, kasnije oslobodi sve jer su njegova ekipa i posle su čisti, ne mož dva puta da mu se sudi za isto.
Vučko spasitelju, Čovke legendo!
https://rs.n1info.com/Picture/3978/jpeg/Dinar-novac.jpg
Kako komentarisete spekulacije oko toga da je Enis od utorka igrac Crvene Zvezde?
Ја не знам појма видим пише ваљда да је неки плејмејкер па не верујем да је лошији од радичевића ХД