КК Црвена звезда

1. https://www.facebook.com/139018223724/posts/10157429762263725/

A njima Miša tumbas vadi kurac pred malom decom.

Koliko smo ozbiljniji i klub i sportsko društvo uopšte.

2. pa mejmune ako se dobro zagledas misha svojim polnim organom mlatarajuci u vazduhu zapravo ispisuje vucicu pederu

3. poput starih grka misa tumbas na kulturiska nacin pokazuje vrline oslobodjenosti i umetnicku crtu koju mogu da cene samo grobari nemusavci

4. Miša Tumbas je bolestan čovek. Svejedno ima bolju i veću dušu od vas krezavih bednika.

5. Ako tako gledaš, i ti si bolestan čovek ali cenim da imaš dobru i veliku dušu.

6. Jeste da Evroliga nije kao što je bila i da je to ruglo od takmičenja, ali ipak je top tier evropsko klupsko i kao takvo mora se ceniti.

A zvezda i top tier ne idu u istoj rečenici nikako, pogotovo u košarci, tako da je pod hitno potrebno odstraniti je odatle. Doduše, oni sami sebe odstranjuju tako da je ok.

Vi ste bre klub da vam igraju Štimci, Uroši Nikolići i u najboljem slučaju golobradi Nedović. Da vas nakantava Krka dva puta u sezoni i da budete sedmi na Jadranu.

Ovih prethodnih 5 godina je košarkaški zločin i farsa (NIKAD NE ZABORAVIMO DA IGRATE TU EVROLIGU JER CIBONA NIJE IMALA KINTU!!!!) i tom cirkusu je došao kraj. I u tih 5 godina "dominacije" (koje je tilmo već prekrstio da nije 5 nego 10 jer je to lažljivi psihopata) uzeli smo par kupova, nešto što niste mogli ni da sanjate za 13 velikih godina VELIKOG VUJOŠEVIĆA. i te titule ste osvajali trokoracima Berona i sličnim bljuvotinama.

Iznedrili ste kurac (Branko Lazić) za reprezentaciju. Kalina je pre vas bio igrač, a Gudurić... pa videli smo Gudurića, ko je i šta je.

I sve to uz sekretovanje laži, toksina i zala od strane mafijaške pudlice u beskrajnoj seriji saopštenja.

I da... najbitnije. Ne postojite od 2011.

Ps. Ako na kraju osvojite ABA-ligu ili dobijete A-licencu neka mi neko postavi ovaj post uz onog kera što kisne, biće zasluženo lol

Bljuc

7. Mislim da ima negde na forumu tema i za zadrugu... Pls kači tamo linkove i diskutuj da ne spemuješ nama koji ne pratimo te rijalitije. Unapred zahvalan.

8. on to samo pogleda kakav se razvrat desava :)

9. Ma slobodno neka gleda čovek šta voli samo mislim da je bezveze da spemuje ovu temu kad već ima za to otvorena.

10. Nižemo pobede više nego Dulo Zvezdin bivši trener i navijač.

11. Lijepo je biti Zvezdaš ovoga jutra.

12. Lepo je biti Zvezdaš svakoga jutra svakoga dana.

13. ЕВРОЛИГА:

СКОР ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ У ГОСТИМА: 21-49

СКОР ПАРТИЗАИА У ГОСТИМА: 20-87

HA HA HA HA

14. Pa ništa ti ne znači ta statistika, kad se igra 100 utakmica po sezoni sada. To je kao u nba da brojiš da atlanta ima više pobeda po sezonama zbirno od toronta, ali toronto ima titulu. Vi za sada imate jedan top 8 (svaka čast za tu sezonu), jedan top 9 (darušafaka jebala u zadnjem kolu), a ostala 3 puta kad ste igrali evroligu nije ni vredno pomena. Mi imamo 4 fajnal fora krovnog evropskog takmičenja, i jednu titulu.

Ili, da približim nekako tvom suhomesnatom mentalitetu... možda si ti uvaljao više rinfuz šunke podriguše nekom maloprodajnom objektu u Malošištu, al tvoj kolega kog mrziš drži Ideu na Bulevaru, i valja samo slajseve pršute.

Nadam se da sam ti pomogao.

15. Nisam mislio da je moguće, ali ti si sve veći transfer blama iz dana u dan.

Nije ni čudo što su te odjebali i dali da brojiš stolice.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.