Za i protiv legalizacije marihuane

1. Prije sam bio za, sad sam protiv, kad sam malo podrobnije proučio neke članke i studije koji govore o tome kakve može da izazove poslijedice na psihičko zdravlje. Uglavnom ih ne izaziva kod većine korisnika, ali MOŽE da izazove, i zato je po meni, ipak preveliki rizik da se to pusti u slobodnu prodaju.

2. studije koji govore o tome kakve može da izazove poslijedice na psihičko zdravlje.

Линк?

3. da,jovicicu,a alkohol je bas super i ne moze izazvati nikakve posledice

4. Ja sam još uvijek protiv ovoga. Kome treba, nek se snađe pa zasadi.

5. Protiv.
    1. Mi nemamo holandski mentalni sklop. Ne radimo kao konji da bismo se prebijali od alkohola i droge i umočili u lokalnog trandžu na kraju nedelje. Nama omladina nije ni blizu tog stepena dekadencije, niti smo kao društvo takvi. To što su nam sela kolektivni jebarnici ne znači da smo dekadentni. Nama, za razliku od njih, nije potrebno da se legalizuje marihuana. Propisno dobijemo batine od roditelja prvi put kad zabazdimo na nešto, posle toga se kriješ i kao takav mnogo manje konzumiraš bilo šta.
    Dakle, dok je babe na prozoru, nije ti legalno ni bez kape da izađeš iz kuće.
    2. Primećujem da interesovanje za travu opada sa godinama. Dok si mlad, zajebavaš se. Čak i dobro vaspitana deca hoće da probaju zabranjeno, i onda ih prođe. Ako trava nije zabranjena, da se odmah pucaju u venu i vuku crtu? Da imaju mozga dovoljno, iliti zrelosti, leteli bi iz kuće do 15. godine, ne bi ih mama i tata izdržavali.
    Šta, treba je legalizovati radi balavurdije koja još ni ličnu kartu nema?
    3. Ako hoćeš pobunu, idi negde pa se buni. Svoje buntove demonstriraj ne plaćajući kartu u prevozu, Idi budi hipik negde, samo nemoj da te ja gledam. Bila, prošla, završila školu, zaposlila se. Svoju pobunu najviše volim kad idem na godišnji odmor i kad odem sa posla ranije. Da li sam sputana? Jesam. 80% planete tako radi, samo ću ja da pišam uz vetar?

6. Kome treba, nek se snađe pa zasadi.

Ово би могло да прође ако си неко ко копа канале. А шта да си неко ко се годинама школовао за одређени посао и да на том послу имаш, услед лоше образовне политике и других фактора, огромну конкуренцију? Шта ако те ухвате у тој земљорадничкој активности?
    Уз то, не ради се само о томе шта би одговарало онима који користе. У интересу је и оних које није брига за траву њена регулација.

7. Šta, treba je legalizovati radi balavurdije koja još ni ličnu kartu nema?

Побогу, била би старосно ограничена продаја и то се не би поштовало, што је друга ствар, али не би била легализована ЗБОГ њих.

8. Protiv.
    1. Mi nemamo holandski mentalni sklop. Ne radimo kao konji da bismo se prebijali od alkohola i droge i umočili u lokalnog trandžu na kraju nedelje. Nama omladina nije ni blizu tog stepena dekadencije, niti smo kao društvo takvi. To što su nam sela kolektivni jebarnici ne znači da smo dekadentni. Nama, za razliku od njih, nije potrebno da se legalizuje marihuana. Propisno dobijemo batine od roditelja prvi put kad zabazdimo na nešto, posle toga se kriješ i kao takav mnogo manje konzumiraš bilo šta.
    Dakle, dok je babe na prozoru, nije ti legalno ni bez kape da izađeš iz kuće.
    2. Primećujem da interesovanje za travu opada sa godinama. Dok si mlad, zajebavaš se. Čak i dobro vaspitana deca hoće da probaju zabranjeno, i onda ih prođe. Ako trava nije zabranjena, da se odmah pucaju u venu i vuku crtu? Da imaju mozga dovoljno, iliti zrelosti, leteli bi iz kuće do 15. godine, ne bi ih mama i tata izdržavali.
    Šta, treba je legalizovati radi balavurdije koja još ni ličnu kartu nema?
    3. Ako hoćeš pobunu, idi negde pa se buni. Svoje buntove demonstriraj ne plaćajući kartu u prevozu, Idi budi hipik negde, samo nemoj da te ja gledam. Bila, prošla, završila školu, zaposlila se. Svoju pobunu najviše volim kad idem na godišnji odmor i kad odem sa posla ranije. Da li sam sputana? Jesam. 80% planete tako radi, samo ću ja da pišam uz vetar?

Transfer blama

9. jezzillia

Protiv.
    ...

1. Холанђани уопште нису декадентни колико ти мислиш да јесу.
    Што се тиче радних часова, мислим да су на дну европске лествице по том питању (тј. најмање раде).

2. Нема никаквог смисла.

3. Нема никаквог смисла.

10. Мојнете против ГМ-а. Он је стонер, живи од легализације.

11. Он је стонер, живи од легализације.

Ни близу...

12. Protiv. Ma, treba bre zabraniti i prodaju cigareta.

13. eo i sa ovog naloga da napišem: PROTIVU!
    slađe je kad je u ilegali!

14. Protiv. Ma, treba bre zabraniti i prodaju cigareta.

Лол.

15. Ни близу...

Знам, али кул звучи у форми изговора.

16. i šta kace legalizuje? svi će da probaju posle, mahom, odnosnom svako ko želi a kome je pre bilo frka upravo zbog toga što se smatra ilegalnom,pa još drogom,ha!
    nastaće neki novi klinci kojima će to biti do jaja i proseravaće se u fazonu: vidi bgte, ja DUVAM hahaha, znaš koi filing nevera tebriću opaaa jejmadafaka! i ugušiće nas, iskusnije, koi se u njihovim godinicama cimali po parkićima i bežali od pandura, štekali zadnju kintu za pljuge,vops i tke samo zato što nećemo didemo u fensi klubove i tako te pičke materine,jer smo znali kaka je dobra zaebancija kace napušimo.
    MARIHUANA JE PRIVILEGIJA ZA OBRANE NARODNE MASE,NIJE PRAVO!

EDIT:samofejspalm,lolo

17. 1. Холанђани уопште нису декадентни колико ти мислиш да јесу.
    Што се тиче радних часова, мислим да су на дну европске лествице по том питању (тј. најмање раде).

2. Нема никаквог смисла.

3. Нема никаквог смисла.

1. Holandija je primer popularizovane metode legalizacije radi nečeg drugog. Dakle, ne treba nam.
    2. I ne treba da ima smisla, najveći zagovornici legalizacije nisu penzosi, već omladina.
    3. Marihuana je predstavljena kao hipi bunt. I nisam je ja kao takvu predstavila. I kao takva je imala smisla. Sada je tema samo ofucana.

18. marihuana nije za svakog. PROTIV legalizovanja!

19. Јецилио, трансферишеш.

20. Јовичићу, и реакције могу да изазову последице по ментално здравље па опет, ево их међу нама све легално

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.