Za i protiv legalizacije marihuane

1. Марихуану јесу популаризовали говњиви хипици и беспосличари, дакле жгадија. И данас марихуану конзумира углавном највећа жгадија, све зато што је мала цена, па је доступна плебсу и другим долележећим аморфним масама.

2. Protiv. Tako se počinje.

Zapaticina baka.

3. ovi sto su protiv razumem samo ako su protiv cigara i alkohola takodje...ako nisu,onda su idioti

4. Дрогу пуше само ови што сликају иконе и баве се екологијом. Као, еко-патрола и то. Хране голубове и гаје мачке. Против дроге.

5. шизофренија.ком

6. Марихуану јесу популаризовали говњиви хипици и беспосличари, дакле жгадија. И данас марихуану конзумира углавном највећа жгадија, све зато што је мала цена, па је доступна плебсу и другим долележећим аморфним масама.

И како то утиче на целу причу? То што мислиш да је конзумирају паћеници је последица тога што углавном такви не крију да је конзумирају, тј. то не значи да је већина оних која је конзумира таквог менталног склопа.
    Нит је цена ниска, нит је тако лако доступна (ако ниси устаљени корисник).

7. Само недосвршени могу да се дрогирају и да кењају како је то до јаја.

8. Meni je jedini razlog što sam protiv ova studija i još neke slične, ali naročito ova, što sam stavio link. Djeluje mi vrlo naučna, podrobna i uvjerljiva, a ukazuje na značajno veći rizik od teških psihičkih oboljenja kod onih koji konzumiraju marihuanu, naročito dok je mozak još u razovju, tj. do otprilike 18. godine.

9. Što se tiče ovih šizofrenija:

More research is no guarantee of greater consensus in the field of cannabis studies, however: both advocates and opponents of the drug are able to call upon multiple scientific studies supporting their respective positions. For instance, while cannabis has been correlated with the development of various mental disorders in multiple studies, these studies differ widely as to whether cannabis use is the cause of the mental problems, whether the mental problems are augmented by cannabis use, or whether both the cannabis use and the mental problems are the effects of some other cause.

Znači, uopšteno govoreći, niko pojma nema. :)

10. Ja jedino dibijem čabulje kad neko počne da mi prosipa kako to nije neka vrsta droge i kako je ustvari zdravo, mnogo zdravije od cigareta.
    Inače me boli ona stvar, i da je legalna ne bih je pušio tako da me ne dotiče.
    Jedino što sam viđao dosta njih koji godinama puše džointove, ti likovi bukvalno nemaju 30 kila, izgledaju propalo sa manje od 30 godina, jednostavno mi ih je žao. E sad, verovatno da ti isti malo previše preteruju sa upotrebom pa su zato takvi...

11. Јовичићу, ово је једна студија. Студија о штетности дувана има милијарду па је опет легалан. Ко још чита студије кад доноси закон

12. И како то утиче на целу причу? То што мислиш да је конзумирају паћеници је последица тога што углавном такви не крију да је конзумирају, тј. то не значи да је већина оних која је конзумира таквог менталног склопа.
    Нит је цена ниска, нит је тако лако доступна (ако ниси устаљени корисник).

Не утиче на причу. Ја сам за легализацију свих дрога од марихуане до хероина, увео бих да може да их купи свако старији од 12 година. Али с акцизним маркицама, да лепо буде опорезовано, да се слију паре у државни буџет. Веће ће плате да имају људи.

Што не мења причу да су то углавном лејм људи.

13. dunem vam dim buksne u facu svima

14. да се слију паре у државни буџет. Веће ће плате да имају људи.

Џими, јеси ти надуван?

15. Џими, контам да би се можда и променила та прича око "дувача" да то није тако алтернативно и кул зато што је нелегално и "против система", курац палац. Можда... Ни ја не верујем нешто у ово што написах, али ипак можда. :)

16. Јовичићу, ово је једна студија. Студија о штетности дувана има милијарду па је опет легалан. Ко још чита студије кад доноси закон

Da ali rak pluća koji se najčešće dobija u poznim godinama i srčane bolesti, koje i sa cigarama i bez njih većina matorih ima ne mogu baš da se porede sa šizofrenijom, koja najčešće napada mlade i može da značajno sjebe kompletan nečiji život, jer i uz terapiju rijetko se čovjek u potpunosti unormali.

17. Мислиш да је то зато?

18. Jovičiću, ovo što si ti okačio, oboreno je jedno 10x od onda, zato što je dotični gušio majmune loše organizovanim eksperimentom, čime im je ubijao moždane ćelije itd... Čemu uopšte ova tema? Ja, kao pušač cigareta, mogu da skapiram kol'ko je pušenje štetnije, i kol'ko sa druge strane nema poznatog slučaja da je iko ikad 'mro, ili zapatio nešto od sestre nam...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.