Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A o kojim banditima pricate uopste? Looters, mountain bandits, forest bandits, sea raiders ili steppe bandits?
Ove, pljackase (looters), i sumske bandite mozes da jebes sam, ako si dovoljno vest, za planinske bandite ti vec treba vojska, za morske razbojnike ti treba pristojna vojska, a za stepske bandite ti vec treba vojska sa visokim iskustvom, kopljonose i konjica je preporucena konfiguracija.
Pre jedno 5 godina igrao sam igru tipa hack n slash, ti si neki mrtvi pirat,ninja ili tako nesto, ides okolo po svetu mrtvih, cepas se, izvodis combo-e i tako to. Mislim da je i tad bila stara 2-3 godine. Radnja ima neke veze sa japancima, kinezima, ta bagra. Cini mi se i da ima rec sword u nazivu, a mozda i nema.
El moze neko da se seti neke igre slicne opisu? :)
Undead ninja pirate? Uff teško.
preporuka
http://www.youtube.com/watch?v=VCsw3WI7LOE
Bas sad nabasah na ovo pa reko da podelim sa vama http://www.youtube.com/watch?v=HSiu-lES2-o
Kako vam se cini ? Tipican EA stil - nabudzeno , nabudzeno sto ne znaci da cu da preskocim igru ako mi bude radila :D
Eee da, Two Worlds 2. Ispljuvase mu prethodnika, iako je bio sasvim solidno uradjen. Nisam igrao dvojku doduse. Izgleda da su ispravili sve greske i propuste koji su nasi prosvetljeni kriticari izponalazili u kecu, sudeci po nekim review/preview tekstovima.
ma dobra je skroz posle oblivion-a extra rpg
El moze neko da se seti neke igre slicne opisu? :)
Heh, setio sam se, zove se Blade and sword. :D
The Two Worlds 2 mi se čini kao dobra igra, na prvi pogled mnogo dobar miks nekoliko igrica koje sam igrao. I ova Kriza 2 mi se ne čini loša, iako ne igram tu vrstu igara.
Jel' mogu da vam se poverim ljudi?
Nikad nisam obrnuo Krizu...
Probao sam, ali na kraju se sve svede na rostiljanje. Cini mi se kao genericka pucacina sa (za to vreme) uber-dobrom grafikom. Odustao sam posle pola sata i izbris'o govno...
igra li ko strategije
Нисам игро Кризу јер сам чио да нема воштаних фигурица на табили за шах.
Kod mene su neke nastradale i mnogo prije. Ne volim klasične pucačine, jedino timesplitters 2 na soniju dvojci :)
Ja sam jedino odustao na kraju Two Thrones, kod zadnjeg boss-a, smaralo me sto igrica sama menja rakurs usred mog skoka na kamen gore, kad mu isecem ona usrana krila, sta god. I na kraju popizdim, skontam "mars u picku materinu, ti ces me nervirati, a iza tebe ionako nema vise da se igra" i obrisem sve. Sacuvao sam savegame, ako nekad budem pri zivcima, u sta iskreno sumnjam.
LOTR BFME 2 je meni strategija, i Age of Empires 2, al ovo drugo nisam igrao sto godina.
Igra li jos neko od vas Mount&Blade Warband u multyplayer-u? Ako se skupi nas petnaestak mozemo da napravimo klan!
Ti si moj novi idol :DDD
Nesto ne vidim da mi je porastao skor, slabo ti to nesto vorsipujes.
EDIT: E, sad je vec bolje, nastavi s radom!
+ na sve defincije , siso zeljnicka
Jesi bar koju procitao? Imam i dobrih, na neku bi se mozda zajeb'o i bez idolopoklonstva da plasiras plus.