Automobilizam

  1. Jes' ga pito što je rađen PUS šasije?

  2. Dovešće ćale nekog majstora da vidi to, ne razumem se ja. Šta je PUS šasije?

  3. Po Uptstvu Supa.
    Znači da je mjersto na kom je broj šasije sječeno, pa je prekucavan sam broj. Može biti da je istrulilo ili od sudara.

  4. Šta je bilo sa Galantom i za koliko si ga zakrpio?

    Добио одштету и после продао остатак за 200 еура. Била тотална штета. Оно се не исплати поправљати.

  5. Kako je najeba'? Sa slika ne izgleda kao teži udes. Osiguranje teško proglašava totalnu štetu.

  6. Па како није тежи удес, лик ме је ударио са оне стране која се не види на слици и померио комплетан гепек из осе за једно 10-15 сантима, набацио ме на ивичњак а онда ми је ивичњак померио задњу осовину исто за 10-15 сантима ал у другу страну.

    Излетео лик из ове једносмерне што се види десно, мсм из супротног смера, ја се спуштао одозго. Није ни гледао, само пројурио кроз раскрсницу и окренуо ме.

  7. I ja sam ima' prije 7-8 godina sudar sa Samarom. Magistrala, ograničenje 60km/h, ja vozim jedno 70, kad pijani lik izlijeće iz dvorišta sa Audijem 80 cc, zabodem kočnicu, ne znam jel' sam stiga' da na 60 spuštim, iz suprotnog smjera auta, ova pjandura se ukopala.

    ISHOD:
    Konačno se kotaris'o Samare, samo što nijesam grlio čovjeka. Otišla je kod druga u djelove. Ovaj me pijan molio da ne zovem policiju, da dođem sjutradan kod njega da se dogovorimo, jer tu živi (a i ne mogu se buniti kad sam vozio tehnički neispravno vozilo lolo). Prednji blatobran je češao gumu, pa sam nekako pajserom uspio da ga odvojim i da sajlom za vuču vežem haubu. Jedva sam dovezo, vukla kola na desno kad puštiš volan, a i hladnjak puko.
    Čovjek mi je sjutradan dao pare koliko bi koštala popravka -15%

  8. Kako samo prepoznatljiv zvuk ima ovaj 2.5 tdi. Onako tezak dizelaski zvuk. Da prodje pored bez gledanja bih pogodi a4 ili a6 2.5 tdi. Mada i starije generacije visokolitraznih audijevih motora imaju slican zvuk.

  9. Čuje li se jače pri dodavanju gasa?

    Не чује се ништа јаче него досад за ових 6- 7 година колико је имамо. А ко зна, можда ја само параноишем, ал не би било згорег да се преконтролише, мада смо пре 3 недеље урадили доста тога + ставили нови алтернатор и бендиксе на анласеру

  10. Malo je registracija skuplja, ali obožavam ta kola.

  11. @Др Јанковић
    Čuje li se lupanje jače pri dodavanju gasa, pogrešno sam se izrazio prije.

  12. Не не, нормално повећава обртаје без икаквог додатног звука

  13. Ne znam, izgleda ćeš morati otvarati motor da bi viđeo šta je. Mada, može biti i nešta sasvim banalno. Povedi to kod majstora da vidi na licu mjesta. Vuče li normalno?

  14. Сад сам изашао напоље да звирнем под хаубу да видим могу ли да уочим шта сумњиво и имам шта да видим- ћале оставио кључ 13 у ону преграду испод хаубе, тамо испод шоферке где се слива вода. Сутра кад будем ишао проверићу звук, могуће да је и то трескало.

  15. Vuče li normalno?

    Радили смо главу мотора прошле године и те велике ствари, много боље вуче отад, ту ништа није спорно

  16. Lol, može biti da je od toga. Ja tamo samo ulje ostavljam, ako mi bude trebalo da dolijem.

  17. Ма ја сам знао да ће ово бити тотална, јер је цена поправке у званичном сервису и већа од каталошке цене галанта, тако да ме болео курац. Него ме је осигурање зајебавало годину дана. Ал успео сам на крају.

  18. Хахаха, узео бих га из форе, дао бих му и 30 еура!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.