Prijava

Ali hehe
Pa šamarčinu da ti zategnem jednu avanturističku

Samo a8, samo NK tablice.

U PG nerealna potraznja za dacijom, 3 mjeseca se ceka tipa

Priča mi lik što radi registraciju kola, kaže ako su ti vrata druge boje, auto nije tehnički ispravan?!

jebu vas u Srbiji, dupe vam pomjeraju

takav tehnički nije ni u Njemačkoj

mada ubosni je tako već 5 godina xD

Jeste i u Njemačkoj jbg
Ako ti je motor vlažan od ulja truba si
Da ne pričam o koroziji
U Aus su napravili garaze za iznajmljivanje sa dizalicama za robove koji ne mogu da prodju tehnički da sami čaprkaju jeftinije im izadje

Pokazivao mi slike sta su sve odbili.na tehničkom, na jednom automobilu falila lajsna na braniku i to je isto tehnički neispravan auto. Koj kurac jbt.

pa kada dođeš na tehnički on traži da auto bude u fabričkom stanju u smislu da ima sve ono što je imao kada je izašao iz fabrike. Svaka promjena mora biti atestirana i upisana i to je tapija, svugdje je tako. Donesi dokaze iz labaratorije da to ne šteti fabričkom vozilu i proći ćeš tehnički. Ali lakše ti je kupiti jebenu lajsnu i zalijepiti silikonom nego dati 300€ na atestiranje u centru.

Ima kod mene kući labaratorija za homologaciju, atestiranje i čuda, sve mogu da ti urade ali košta. Kod nas su ljude vraćali zbog aluminijumskih felgi pa uvijek imaš set čeličnih kada ideš na tehnički, o onim zajebancijama dubokim spojlerima na običnom golfu dvici, proširena krila i raznorazni spojleri i lipovi - neće ni da gledaju bez atesta.

Pocetkom godine postrozili dodatno oko xenona i naknadne ugradnje. Pa su neki tehnicki vracali ljude sto imaju fabricki xenon bez pranja farova. Naravno nemaju pravo na to, nego ne poznaju zakon i boje se da ih ne zatvore, kazne su velike.
Uglavnom, na autu sto postoji mora da radi.

I sve ce strozije biti zbog evropske unije. Za 3 do 5 godina auto ce morati da ispunja ekolosku normu koju je ispunjalo kad je proizvedeno, tj. nece moci dpf da se skida. Onda ce se i dimenzije guma gledati tj. auto kad registrujes moraju ti biti dimenzije sa kojima se to auto fabricki nudilo ili moras atestirati itd.

E da, i to nesto za gume mi pomenuo. Ako auto ima gume koje nisu propisane fabricki, opet se neispravan. Baš pun kurac nekih nebuloza.

Gtd vidim ja da će u Marsovcu biti vadjen enterijer a ubacivan 4.0 i kavez i to mu je XD

Ogrebao mi neko privatni auto, mesec dana ga nemam. Jebem ih u usta zavidna, ko da vozim auto.od 40k evra a ne deset puta manje.

Srećom nije pravio duborez nego je ključem šarao u mestu površinski. To da ispoliram ili ima neki markeri ono sto reklamiraju.

Ovaj je komercijalista u jačoj nekoj firmi pa se ne cima XD

Pa da, kasko jbt. Xd