Prijava

Dugo joj je trebalo da pristane XD

Pa nek je i njemu sa srećom xd

Шта ти је упорност.

Prvo što ju je jebo ju je celu noc, od 00:30 otprl do 2:30 ujutru nije prestalaja da stenje, posle sam zaspo pa ne znam. Kontam lik se narokao kamagre.

Drugo, riba stenje kao da je neko nakačio dildo od 25cm na štemaricu i stavio ga u nju. Uzmem da snimam glasovne i šaljem drugaru, kaže ni na pornićima nije čuo tako.

https://youtu.be/uli3yEjo6iw

Ma namestilo mu se, još ako popio malo oće to tako ponekad

Posalji audio klip tog jebanja

nemam vise, slao na iMessage a tamo istekne kad ovaj sto si poslao preslusa

https://ibb.co/JvWhP3z
Izbacuje mi ovu notifikaciju stalno iako sam sipao tečnost za prozore i sve vezano za prskanje šljaka kako švabo zamislio. Zakačim na dijagnostiku ne prijavljuje mi ništa, resetujem sve - nestane pa kad krenem da vozim ono opet upali.

Sensor sto čita bocu je u prekidu ili ti neka prskalica ne probija tipa na farovima

Daku brt prebaci displej na eng ovako ispada da si guglao sliku XDD

Vidi ga sto vozi phaetona usta ga jebem

https://ibb.co/ys1cF2T
Koja fora sa ovim crvenim španerom?
Viđam tako ove zujalice tipa pežo, reno, alfa 147 itd. a napred ovo sranjce.
Jel da bude spreman za šlep šta?

Ne to je GPS sistem.

Ejduse, lociraj mi kurčinu GPSom u ustima

Crveni spaner cisto estetsku funkciju daje, posto navedene modele voze zene najcesce xD. 206 cesto prepravljaju jer nema onu alku po potrebi sa kontra navojem nego zavarenu za krak sasije.

Boh u pravu je za fejtona. Kod vw je rezervoar ispred desnog tocka, skinuti podkrilo i po mogucnosti i tocak.

Manijace, nek je sa srecom auto. Kad je akumulator los auto ce zakucati na 1000 obrtaja konstantno i prve zime ce ispustiti dusu. Najcesce to tvoje budu klapne, moze i neki od senzora ili cesce samo kontakt njegov, nista komplikovano.
Inace si dobro izabrao i sa tom kilometrazom ima da se navozas i da te boli kurac. Motor i auto generalno odlicni, mjenjac ako je automatik uz 2.0 ide samo multitronik i on zna da jebe majku. To ti je ujedno i najskuplji kvar koji mozes da ocekujes. I mrzim ga ono bas, imao sam ga u a6, samo u S je osjecaj ok, vise trosi, na otvorenom ga drzi previsoko itd.

Zaebao si se Gtd, Maestro kupio A6, ne ja xd
Ja od skoro vozim Mondea mk3, 16v 2.0i

Gtd to sam ja xD manuelac je. Akumulator je u garanciji i dalje (do nove godine). Citao sam danas servisnu knjigu, fantazija. Izasao iz fabrike u decembru 2004, prvi servis na 27k uradjen 23.10.2006. Drugi na 60k 10.6.2010.

2004. godiste samo na papiru