Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zamajac sig sig
Jel mi zbog zamajca i menjač vibrira pri vožnji
Jašta brt
Šalim se, ali velika verovatnoća da je floating flywheel
Vrv ti taj lik i prodao znajući to jer nije hteo da se cima za tričavih 400-500€
Vibracije su generalno simptom zamajca, vjerovatno osjecas i na mjenjacu
Dual mass flywheel sto se kae
Swimming flywheel
Pa dobro dobro, sve kul, bolje nego da menjac trese zbog neceg drugog pa da moram dve popravke
Imam i ja blagih problema sa plivajucim, riknjava vec dve godine i nikako da rikne
Samo nemoj da radis fiksni na plivajuci, to je cheesy pokušaj uštede a zapravo je goli kurac, opet ce ti vibrirati
Mora do 300k da rikne da ga jebe bog, moj je auto na skoro 270k, mislim da cu ga promeniti do nove godine riknuo ne riknuo
Može da se tera to još neko vreme tipa godinu dana i jqče, samo bez sportskog šaltanja i manje nogu na kvačilu
Kad krene tabla da igra u kabini tad kod majstora
Bolesno visoke cene za bmw e90 koji mi je ružan kao kurac plus nekako dečiji bmw, da kupiš detetu kad položi sa 18.
S druge strane, e92 mi je prelep auto, medju najlepsima ikad iskreno, ali oni su tek preskupi, 8000 evra klotare one bez multimedija jebene i bilo čega a ima ih i preko 10k. Ja ne znam kako su oni skuplji od 5-6000 evra. Troja vrata, kvarljivi motori, skupo održavanje, kontam da ih je i tesko prodati, jer preko 30g nije vise to auto za tebe a do 30g nemas para da ga priustis.
Najgori neki raspon cena za kupovati auto trenutno je od 8000-11000 evra. Ono sto platis te pare imao si i za 5-6000, a od 12-13k pa navise idu ovi dobri, f10, f30
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/20199855/bmw-320-nov-lanac-racuni?attp=p3_pv0_pc1_pl1_plv0
Svaka cast gospodinu na racunu i odrzavanjima ali sta da radim ja sa ovim siromasnim sedistima, rucnom i enterijerom. Da zavežeš oči random devojci, sedneš je u ovaj auto, prikriješ nečim bmw logo, i pitaš je da proceni vrednost ovog auta sudeći po enterijeru rekla bi 3000 evra maks 4000
S druge strane, e92 mi je prelep auto, medju najlepsima ikad iskreno, ali oni su tek preskupi, 8000 evra klotare one bez multimedija jebene i bilo čega a ima ih i preko 10k. Ja ne znam kako su oni skuplji od 5-6000 evra. Troja vrata, kvarljivi motori, skupo održavanje, kontam da ih je i tesko prodati, jer preko 30g nije vise to auto za tebe a do 30g nemas para da ga priustis.
Najgori neki raspon cena za kupovati auto trenutno je od 8000-11000 evra. Ono sto platis te pare imao si i za 5-6000, a od 12-13k pa navise idu ovi dobri, f10, f30
To je cena amblema koji je magičan.
Kakav retard, kao zavežeš oči devojci i ona radi procenu automobila. Ajde mrš sa sajta i da te ne vidim više
Ako joj već zavezao oči nek joj onda veže i ruke i strpa u gepek šta
od ove maestrove sirotinjske spike moze glat da se napravi rijaliti i da se proda netfliksu.
ribe procenjuju cenu polovnjaka tako sto ih zatvoris unutra i one po enterijeru procenjuju koliko kosta auto. onda ih pustis napolje, i one vriste kao, neeeee, nisam znala da je bmw, joj al sam glupa, ili tipa vide neku krntiju sa sredjenim interiorom i lcdom unutra kazu ooo, ovaj kosta bar jedno 15k, izadju a ono pezo.
moze i rated R verzija: jel bi jebala vlasnika auta.
vezes joj oci i pustis u auto ona gleda, ok, audi, interior ok, malo drma plivajuci al nema veze, aj moze jebala bi.
onda izadje, vidi maestra i pocne da place