Prijava

I još je mogao da tera

Onaj što ide u trojku dizla 2006 do 2010 tipa ima preveliki problem s tim baš

Manijace ja bih gledao 1.8 ili 2.0 od benzinaca. 1.7 isuzu dizel ima dosta gluposti fabrickih kao npr caure dizni, saraf na remenici se odvije pa prezupci, denso ventil i slicno. Ne ide nikud ali je potrosnja smijesna. Dugorocno skroz ok. Kod h ga jebu dizne, ima jos 1.9 dizela fijatovog. Klapne i elektronika su mu mane generalno sto je sansa velika da je vec rijeseno. Meni je vukao fals vazduh, nijesu nekolika majstora mogla naci dje, tako je vozen i to je jedini problem na motoru koji je imala ta vektra.

Maestro budes li skidao glavu bez razloga jebacu te jako. Da nabija pritisak ili si radio co2 test pa ok.

Bohore da li si spreman da idemo po auta?

BMW 740 d xDrive M-Paket Laser 20" 360° FINANZIERUNG
First Registration: 10/2016 Mileage: 121.452 km Fuel: Diesel Power: 235 kW (320 Hp)
Price: €45,950

https://link.mobile.de/g2iJjGS98JG7cdVy6

Porsche Cayenne S Diesel*Sport Design/Pano/Led/Black/BRD
First Registration: 09/2016 Mileage: 145.877 km Fuel: Diesel Power: 283 kW (385 Hp)
Price: €52,992

https://link.mobile.de/DMVzYC77frfkPdZW8

Konretno skuplji su, ali nesta poput ovoga bih gledao.

Inace pojma nemas kako mi je zao bmw-a prodati jer mi je bas po meraku. Ali mi treba nesta vise porodicno tj sa 3 sjedista pozadi.
Relno kad pogledam 2013. godiste je i jos se uvijek moze prodati za dobre pare uprkos godinama i kilometrazi. Tako da mi je sa finansijske strane isto da li doplacivao za 7, cayenne i sl. ili da zeni kupim neki noviji touran sa senzorima i kamerama koji ce prelaziti mozda 5.000 godisnje.

A ne znam brate ja se vezujem sa kola baš i ko da devojci dugogodišnjoj treba da kažem da raskidamo jer sam našao novu
Jako čudnovato

Da, jače su cene malo
I ne znam ti koliko Kajen ima mesta pozadi
Nikad nisam ušao al znam da ta karoserija ume da prevari
Vidi pod X6

Otisla mi turbina na JTD. Nikad vise dizel, stalno neki kurac, pogotovo ako je veca kilometraza. I dalje gledam nesto kompaktno i jeftino, nisam jos taj rang da vozim X5 i sl, sta kazete na Toyotu Auris 2010 1.4 vvti? Auto mi prvenstveno prevozno sredstvo za po gradu sa povremenim izletima van. Nije mi bitno kako izgleda i trosi, samo nek je pouzdan

Jeftino održavanje, potrošnja kombinovano oko 7, samo grad oko 8. Motor se ne kvari, trap jako izdržljiv i za ove naše puteve. Za to što ti treba top. Na otvorenom putu preko 110 se dere nenormalno.

TDI je kod mene završio za života. Nećeš više majke ti ga nabijem u pičku, samo da prodam. Tj sredim pa prodam.

Ne znam šta će biti sledeće, možda neki kabrio bilo kakav za 2000-3000 evra. Benzince ne volim ali možda probam jer mi je i ovih dizela pun kurac.

Plus mi neko na parkingu očešao branik. Jebem ti budale. Ne znam kako ljudi mogu psihički da podnesu da voze aute od 10k-20k evra stanje kao čaša, da ga slepci kače sa puntima i pežoima.

U dvojbi sam nekoj da l da kupim auto do 2000 evra i da mi se jebe za njega, za kačenje i grebanje, mehaniku i elektoniku, ili da ne kupim nikakav, da se vozim biciklom do kraja života. Jebem ti aute

Kupi Alfu 159 to ti do 2500€ max 2800
Pravi momački, dodaje na kurac +1,5 cm

Imam neku ljubaznu ponudu za Hondu Accord 2.2 dizel 150ks, 2010.god. Kako se pokazao taj motor? Molio bih da mišljenje daju stručna lica.

Stručna lica= GTD i bohor

Jesu Grand Cherokee-ji smece, ima li neko iskustva sa njima?

Vidim da ih Amerikanci po internetima pljuju sve u sesnaes', mislim da se ni o Yugu ne prica onako lose, opet s druge strane vidjam ih solidno po putevima, ukljucujuci i neke stare modele, kotrljaju se naizgled bez nekih vecih poteskoca

Stalkeru
Hristos Vaskr brate moj sve najbolje tebi i tvojima
https://i.imgur.com/d3DP2EW.jpg

Vaistinu Vaskrs brt, u miru i zdravlju familijarno proveo praznik

Vidim Hondu i Megana, a ko se to nama krije tamo iza

Ko vozi megana u toj varijanti?