U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Realno vise fensi opcija taj cabrio megan nego honda prevazidjenog dizajna ko pre 15god
Ja vozim Megana
Megan kabrio preljubazan.
https://www.instagram.com/reel/CsOwaIJtAwX/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
ima li ko ovde da veruje da se motorna vozila generalno trebaju zabraniti, osim naravno policijskih vozila, saniteta, vatrogasnih vozila, javnog prevoza i tako to? zabrana civilne motorizovane trafike bi imala dosta prednosti, kao recimo manje zagađenja, bilo bi daleko manje udesa od pijane i nadrogirane vožnje, ne bi se gazilo sve od životinja pa do ljudi, jeftinije bi bilo nemati auto, nema jebade oko registracije, goriva, redovne opravke (doduše, mislim da bi korištenje javnog prevoza na kraju više izašlo od svega toga zajedno), bilo bi daleko tiše na ulicama, život bi bio slobodniji itd.
ali, normalno, ne mogu se ignorisati sve prednosti motornih vozila, jer ne može javni prevoz uvek dobaciti do destinacije, lakše je sopstevnim autom doći gotovo bilo gde, plus ima čitava ta kultura izgrađena oko automobilizma i nemoguće je zamisliti moderan svet bez auta. ofrouding bi propo bez SUV-eva i generalno bi postalo mnogo teže kretati se. da li bi se konji opet koristili kao glavno sredstvo transporta, iako ne bi bilo lako ih uzgajati u urbanom naselju?
Golf 2 da se zabrani ostalo ne mora, pozzz
Mesni Majmune šta da uteram do vrata kad idem da pijem kafu zajebavaš li me
ono isto čime puniš paprike, cenim da si dovoljno obdaren gospodin.
I da jesam ne mogu ga nasloniti na vrata baš
Kupiš veliko auto i rešeno
Ne
Ako zivis u velikom, lepo urbanizovanom gradu gde ti je 90% stvari na pesice a za ovih 10% imas pouzdan i cest javni prevoz, mozes zabranis auto koj ce kurac ljudima tu.
Za ostatak populacije koji zivi malko dalje od centra velikih gradova je teze malo, ako ne zelis da ih otseces od sveta.
Svajcarska je nesto najblize sto sam ja video, kao zemlja gde bi mogo da zabranis auto i da ne stane sve, jer imaju vozove i buseve do maltene svakog mesta.
Al opet, uradis to, svi ce se nabiju u centar grada, jer jebes ga.
Živim u Talinu, auto nemam niti ću ga imati sve dok sam ovde. Javni prevoz besplatan i uredan, vlakovi do drugih delova Estonije voze redovito i povoljni su, rentakar opcija milion.
Doduše, trećina populacije živi ovde, tako da teza dr. celta stoji.
Mesni udaras nas gdje najvise boli, sve nam diraj ali automobil kao prevozno sredstvo, statusni simbol i neizostavni dio domacinstva - NE DIRAJ
Bukv javni prevoz sam koristio samo kao srednjoskolac jer nisam imao dovoljno godina da polozim/kupim auto, a i tad sam mrzio cijelo iskustvo
Kontam da je zajebano s autima jedino ovo sto se kaze kad zivis u centru grada, al opet ne bih nikad ni zivio u centru grada svakako, pa me ne dotice taj scenario
kada vidim kakve sve kockaste glave voze auta, najčešće bemve ili audi i kako gaze pešake, udaraju druge vozilice, poneki proizvode više zvuka od motora, zaleću se u bandere i još mnogo toga, poželim da se zabrane auta. međutim, ta želja me prođe dva-tri minuta kasnije jer se setim da je to krajnje budalasto i da se ne mogu auta tek tako zabraniti. doduše, pre sam uzimao ljude koji žele da padne zabrana za budale i mentole ali svaki dan ih sve više razumem.
Ma bjaaži snime, treba tebi dati bohorovu bembaru pa bi vidio onda bil zabranjivao aute
pa reko gore da ne bih.
Pa sto ne voze polako majmuni
Nisan kaškai = dobar auto