Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ДРКАШ ЛИ У ГОЛФА У ШУМУ НЕКАД?
GTD znaš li za koliko bih mogao duzmem novog golfa 2?
ma ne moraš da brišeš post, sve ok ako je zajebancija, nego sam osjetio da si se naljutio. moraš da se opustiš malo, niko ođe nije zlonamjeran, čak i ako je zajebancija sve je to u cilju boljeg raspoloženja. Prištevac je pljaka, ništa roba, iskompleksiran do bola i bježi od njega. ostali su ok. simpatična mi je ova tema i nemoj me ćerat sa nje, i ja sam nekad tranje vozio, nijesam se u x6 rodio no sam ga morao zaradit.
Ma mislio sam da si se ti naljutio jer sam smarta poredio sa indesitom x)
Sve Ok.
Гтд, имаш шта да продаш од аута за једно 2500 марака?
U CG sam, nemam ništa Euro 3.
GTD, šta misliš o Opel Calibri, ili neki drugi dobar auto za nekoga ko ima 20 godina, a da nije skuplji od 2000 eura?
Strašno im loša limarija, a znaju iznutra da trunu. Po meni bi trebala biti bolja i čvršća za kola koja tako brzo idu. Nego, većina sportskih kola do 2000 je veoma izraubovana.
GTD znaš li za koliko bih mogao duzmem novog golfa 2?
Novi? Znači '92 godište. Oko 1800 dizela x)
upao mi je fazan u auspuh
Шта мислиш о дачија дустер?
:(
Ima dobar motor, mada ne bih nikad dao tolike pare za dačiju. Dobudžio bih joj branike x)
upao mi je fazan u auspuh
Uzmi mašice i počupaj ga za jaja, izlijeće 100%
Ја мислим да јој не ваља предњи трап и полуосовона на прегибима као и коронарни акцелератор јер није предвиђен за он роуд
Sa njim krećeš iz druge brzine, jer je prva kratka, pošto nema reduktor.
Они су узели мењач и редукторе од џипа лендкрузера који је продао патент Реноу а рено уградио то у дустера и сендеро. Исти проблем има и сендеро.
Код мог пријатеља брзо иструлили прагови пошто нема редукторе
ima li ko onu sliku što je prije bila seljaku veseljaku na avataru đe onaj gura muricu u auspuh?
Један човек Нешо вози Сендеро седму годину и каже да је удобан за децу али га јебе редуктрор и диференцијал на прегибима
jebu ga i trepne
Kako uspješan trol, auuuu.
Један човјек и једна жена возе Сендера петнест година и нису имали проблема јер се стари сендерови нису правили од ирског челика
Ahahaaha odakle ti volja bre Ajakse :)
Ајакс јел се и ти разумијеш у аута? Шта би ми било најбоље да купим до 2500 км, да мање троши ал да буде оно овако поуздано?
Ma lupeta samo.
Ја би ти препоручио Бубу јер су оне као вино што старије то више црпе мошус из храстовине која је опаљена у процесу производње баш као и барик бурад. Не би ти препоручио ове са металним праговима и воланом јер ове са храстовином мање троше а и лепше изгледају на путу. Што се тиче мотара препоручио би ти бубу са седмоцилиндричним дизелом ве осам.
ШТА СИ СЕ УСРО ГТД ЈЕР ИМА НЕКО КО ЗНА БОЛЈЕ ОД ТЕБЕ СВЕ О АУТОМОБИЛИМА??????!!??!!?!!?!?!?