Automobilizam

1. Znači da sam zaboravio i ličnu i vozačku i sve? Ja mislio da će onda da me vode kući na prepoznavanje ili da uzmem dokumenta, može li to?

2. Ništa nemaš od dokumenata kod sebe. Najsigurniji sistem. Ma de će oni da se cimaju, ostalo ti u drugim kolima ili lonama. Osim ako te nezaustave 30 metara od kuće jbg. Ako si tu po lokalu rokaj, jbg nije preporučljivo da zapucaš za Niš ili Suboticu ali ono ni to nije greda. OVa dva lika funkcionišu tako sve ove godine. Tj ovaj jedan.

3. Dje si Jajo Vaskršnje?

4. Pa ono, razmišljao sam o tome, ali mi se činilo da je previše lako da bi prolazilo tako. Sve mislim da će da kažu "Aj dobro, sedaj u kola da odemo po dokumenta", hah! Ako ne budem imao 50e pri ruci, nema mi druge...

5. To sa parama je lepo kad ih imaš odvojene u kaseti za to ali će ti se pogoditi jedan od 100 koji neće pare jer je odrao nekoga pre tebe i sad mora da ispuca kvotu kazni na tebi. 100 000 napisaše nekom klincu juče od moje kuće 300 metara. Čuvaj se jbg.

6. Ma čuvam se jebi ga, al čisto da imam neku alternativu...

7. Vidi imaš i alternativu da im pobegneš, samo ako kraj u kome živiš dozvoljava to, ono da ima neke prečice putiće itd. Jes da čini mi se voziš Golfa 2 ali nema veze, može sve kaci vispren. Ako nisi siguran u sebe ili nisi spreman da uletiš i u njivu i kurac palac, da odvališ prednji branik onda nemoj. Ako te uhvate biće te ko pičku.

8. Ako te uhvate biće te ko pičku.

Naravoučenije bolje nemoj. Moj drugar bežao bio mu neregistrovan auto i uhvatili ga i razbili.

9. Jbg, ja sam dečku dao sve opcije, na njemu je da bira :)

10. Vule, pitaju te jel' sve u redu, ti veliš jes'. Vele daj dokumenta, ti izvlačiš 20 eura. Ako se bune, izvlačiš još 20 eura i govoriš "evo je i saobraćajna", a lična karta je 10. Ali gledaj uvijek da daš što manje para i što više na vezu.
    Ne bih ti preporučio da bježiš eskortom, jer njima je to službeno auto, boli ih kurac 'oće li ga udarit'.

Ja sam jednom "bježao" od policije. Prešao ulicu van pješačkog, reka' da nijesam dužan da nosim dokumente, reka' neko deseto ime i otišao.

EDIT:
    A nekoliko puta sam skrenuo ispred njih da me zaustave, ali me nijesu jurili.

11. Comi_PG
    Treba mi solidan štediša do 1100e, ne stariji od 20 godina, šta predlažete?

Malo štedljivo auto?
    Neki polo ili neka druga gej kola...

12. Prodajem tri motora za golfa II po 250 eura

13. Ja prodajem 7 motora mlaznjaka na dan.

14. Što će ti mali štediša Ćomi? Uzmi c1 ili audija onog a1 ili smarta. Ima i ona tojota, fina je, ne znam kako se zove.
    Ali najbolje za prvo auto golfa 2.

15. Veli ne može starije od 20 godina, pojma nema -.-
    Za 1100eura ima vrhunski smart da se kupi. I to brabus.

16. Što me nervira kad vidim registraciju npr:
    BG XXX WC
    Ili u Podgorici
    PG PEKA5
    Pa, jebem mu sunce, "WC" staviti na tablice...

Koja slova su na vašima?
    Meni NK AS.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.