U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imam ponudu od ujaka da kupim Alfa Romeo 156 1.9 jtd 105 ks 1999 godište za 2000 eura. Šta mislite o tom autu, drugi je vlasnik, solidno je održavan, od opreme ima sve i svašta, prešao 230 000 km, trap mu je rađen pre 6 meseci. Da li se isplati uzeti ga?
Ja nikad ne bih uzeo to auto, poslije iskustva kuma kojem se u sred noći sam otključavao i koji je lijepio po tabli aluminijumsku foliju da ne crkne.
Šta ja znam, možda se njemu zalomio dobar primjerak. Ujak ti je, pitaj ga kako ga služi...
Ma njega služi jako dobro, išao je kojekuda njime, jedino je imao sa trapom problema, ali je to sredio.
Meni se oni sviđaju, da imam takvu ponudu kontam da bih ga uzeo....
Alfa je sasvim dobro auto, nej da se lažemo. Nežniji trap ima za naše puteve. Malo je skuplja na održavanju al jbg, nemož se jebeš da ti ne uđe.
Jebiga, nije joj trap za naše kaldrme.
Ako ti odgovaraju cijena održavanja i potrošnja i ako mu se zalomio baš dobar primjerak mislim da nećeš pogriješit'.
Meni se sviđa jer je onako nekako šmekerski auto sa jako puno opreme. Mada mi je najblesviji deo to što ima narandžarsta kožna sedišta, a spolja je crna tako da izgleda....ekstra.
Spusti mu na 1800 i ruka ruci.
Sa golfom bi možda i uteko, sa mojim fordićem teško, ai nisam tolko vičan vožnji. Znači ostaje opcija sa parama. A što se tiče zvanja rođaka i to, je l odma zovem ili njima kažem, kako to ide?
Kreneš sa pričom, vidi druže el znaš tog i tog, to mi teča, daj da rešimo nešto, onda ga pozoveš i daš im telefon, oni te puste a njega duže za uslugu večere ili kad on zaustavi nekoga njihovog on pusti kad ga pandur što tebe zaustavio pozove. Ili ako je veći budža da mu zaposli rođaku.
Jebi ga, zavisi koliko poznaješ put...
Pa kažeš, recimo: "Kako bi se taj i taj naljutio da dozna da ste me kaznili" ili u tom smislu. Ako nosite isto prezime i ako te pita za nekog kolegu reci da ste bliski i poželjeće ti srećan put x)
Jebem li ga, od keve neki rođak načelnik supa ovde kod mene, al nisam vido čoveka 7-8 godina, i to ću da probam.
Nek ga nisi video 30 godina, rođak je rođak.
Moj je neki rođak sa očeve strane policajac. Jednom me je čak i stopirao zbog prekršaja.
A jedan dan ja vozim đe je ograničenje 60km/h, jedno 90. Stopira me pandur, dam mu papire, pita me jel' mi taj rođak dođe nešta. Ja mu kažem da sam baš sad kod njega bio i on mi poželi srećan put lolo
Da nema neko SAM (zagrebački časopis) đe lik od fiće pravi kola na električni pogon?
Ima 20 godina, ako ne i više. Znam da sam kao klinac čitao, a ne mogu da nađem.
Da nema neko SAM (zagrebački časopis) đe lik od fiće pravi kola na električni pogon?
Ima 20 godina, ako ne i više. Znam da sam kao klinac čitao, a ne mogu da nađem.
Bilo u Blicu skoro, neki dečko bosanac mislim, kao maturski rad uradio fiću na el. pogon, domet mislim oko 120 km.
Ma ovo u onaj SAM (svoj majstor) što je izlazio davno.
http://static.kupindoslike.com/Casopis-Sam-svoj-majstor-04-83_slika_O_1566599.jpg
Čeka, budućnost dolazi u kitu?
Malo griješe padež lolo
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/143185#
Jebote...