Automobilizam

1. Hahaha, kolko li ceni zlato, dal ko zlatare ili više..

2. Moraću naći neke polovne zimske za pasata, sad policija uvela... Ne mogu još snjim iz grada, dok mi ne skarabudže tablice...
    A lance ću kad ne vozim golfa u pasata i obrnuto. Nadam se da neće primijetiti da su za 13'' x)

3. "Au vidi što sam finu kajlu dobijo za oni bembe"

4. Imam ponudu od ujaka da kupim Alfa Romeo 156
    1.9 jtd 105 ks 1999 godište za 2000 eura.

Ponudi mu 1500 i da ti popuši ujna pride pa da uzmeš da ne izlazi alfa iz familije

5. Pa jebem mu mater šta rade ove žene vozači.
    Vozim za Tamićem jedno 50km/h i žena u puntu koji je bio parkiran uz ulicu širom otvara vrata. Pokupi ih tamić i sigurno ih je gurao 10 metara dok ih nije pregazio. Njemu polomljen far, a na puntu vrata, ulubljen blatobran i otkinut dio branika. Ovaj vozač šćeo da ubije ženu, a ona se drala "nemoj, ubiće me muž". I poslije kažu "Prodajem auto, žena vozila".

6. Не пратим тему, мрзи ме да читам свачије мишљење, али ја само могу да кажем да су немачки аутомобили прецењена говна. Реално, јапанци их шију.

7. Реално, не важи више оно Швабо направијо па ваља. Јапан - земља будућности, како им само нови фијати јебу еееј

8. Golfovi pogotovo, dvojke. Moj ćale ima dvojku kaže da veće govno u životu vozio nije.
    I truo na sve strane, užas.

9. Fijati su novi vrhunski. Kažu da kad dođe vrijeme da se poslije 5 godina spontano zapale, samo te katapultiraju i prođeš bez povrede.

10. Док у голфу изгориш жив, само платиш дупло више.

11. Golfovi ne puštaju vatru, nego samo toplu vodu (koju su prethodno izmislili lolo).

12. Brate sti lud? Golfa je vreme pregazilo i to debelo.

13. On je među autima koje vrijeme najmanje gazi (golf 2) zato ga i vozimo, jer nemamo nizašta bolje. Malo troši, limarija dobra, nema elektronike, može ga svako popraviti, a rijetko se kvari.
    Jedino bih kupio njega u tom rangu ili Pežo 205 (mada je pežo manji).
    Samo je bitno da ih nije žena vozila x)

14. Jebao vas Golf da vas jebo. Da mi poklone jednoga prodo bi ga instant. Drug je doso sa golfom u grad, vraćao se mortus pijan, cudio se sto nece kljuc da otkljuca i slomi prozor i udje. Neće ni u bravu kad ono nije njegovo auto. Sreća pa vlasnik nije znao ko je. Jebeš auto ako ih ima bilion istih.

15. On je među autima koje vrijeme najmanje gazi (golf
    2) zato ga i vozimo, jer nemamo za ništa bolje. Malo
    troši, limarija dobra, nema elektronike, može ga
    svako popraviti, a rijetko se kvari.
    Jedino bih kupio njega u tom rangu ili Pežo 205
    (mada je pežo manji). Samo je bitno da ih nije žena vozila x)

Ajde ćuti više, smrdi ti iz usta na Kosmopolitinu pičku.
    Fali se po forumu da palacaš ko slepić

16. Ma ja sam jednom ušao u pogrešnog kadeta kad mi je dao brat od strica da mu sredim limariju lolo
    Najgore je što su skoro svi kadeti bijele boje kod nas. A oni koji nijesu, trule su višnje.

17. Ajde ćuti više, smrdi ti iz usta na Kosmopolitinu pičku.
    Fali se po forumu da palacaš ko slepić

Jezik pregrizo dabogda.

18. Ако и даље мислите да Стојадин није леп ауто, обратите пажњу на ову грдобу:

http://carinpicture.com/wp-content/uploads/2012/01/Opel-Corsa-A-TR-2-door-1983-1985-Photo-03.jpg

Опел Корса добила килу на дупету

19. Onaj stojadin prije restajlinga mi je lijep (sa žmigavcima na krilima). Tad je bilo lijepo svako auto, samo da ga imaš x)

Inače, vežete li pojas?
    Ja ga obično prebačim preko sebe i ne utičem ga, jer se ne vraća sam x)
    Kad idem neđe duže otkad su uveli novi ZOBS znam ga svezat'.

P.S.
    Janoviću ne radi ti slika. Misliš na ovo?
    http://farm8.staticflickr.com/7147/6467253253_254fe40601_z.jpg

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.