Automobilizam

  1. http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2013/03/2013-mercedes-benz-g63-am-7_800x0w.jpg

    Tempomat namontiran. Skinuo je ovaj i sa stranca električne podizače prozora (nijesam neki ljubitelj, osim što mogu policajcu reći "viđi, bez ruku", pa ako se pokvare vraćam obične).
    Iđoh do Danilovgrada da testiram tempomat. Neću ga koristiti po magistralama, jer mislim da je to besmisleno, ali čini mi se da je to dobar izum za auto puta.

  2. Jel ovo stvarno niko kod nas ne prodaje Mazdu rx7?

  3. Produzi jos malo GTD da castim veceru pod pločom?

  4. Ma u Nikšić sam sade, a i ne večeravam otkad je vaga pokazala brojku 127 lolo
    RX7-ici je motor vjerovatno potrošni materijal. Imaš na pik.ba nekolike, ali su stariji tip.

  5. Ja skapirah da sad ides za DG. ok, drugi put.

  6. http://www.youtube.com/watch?v=S_-6EoNhitg
    Kakav video...
    Pošto ovo odgledah dođoh do konstantacije da bi trebalo zabraniti ženama da voze. Ova uopšte ne gleda niušto i poslije "mi oprezinije vozimo". Jes' kurac. Video nedvosmisleno ukazuje na opasnost žena za volanom.

  7. Vule, moga' si im odma' dati 10-15 eura da oni "uplate" umjesto tebe.

    Ma nisam ni znao šta piše, mislio sam ili za dozvolu što nisam uzeo, nego sam im dao papir sa polaganja, ili za prekoračenje brzine.

  8. Jel' stigla Škoda?

  9. Pošto ovo odgledah dođoh do konstantacije da bi trebalo zabraniti ženama da voze. Ova uopšte ne gleda niušto i poslije "mi oprezinije vozimo". Jes' kurac. Video nedvosmisleno ukazuje na opasnost žena za volanom

    Uuuuu, nisi ti video moju bivšu devojku. Jednom sam joj dao da vozi Lančiu kad smo se vraćali sa neke žurke. Šaltala je na svaki put na 4500 obrataja. U drugoj 60 km/h i ništa joj nije sumnjivo. Potrošnja je skočila bila na 22l/100 km. Pri konstantnoj brizini od 150 km/h kad sam išao u Beč je auto trošio 10-11l / 100km. Mada mislim da je greška što otkad je položila vozi Hondu Civic automatik od njenog ćaleta pa se nije navikla na šaltanje.

  10. Штета, погибе вака солидна чка...

    Волим ове рекламе за роуд сејфти, мсм то ми струка. кекекек

  11. Što si joj dav'o? Ja sam jednom samo Samaru. Ugasila se dva puta, pa nije ni vozila preko 10 metara x)
    Moj drug učio ženu da vozi. Ne znam kako su se prevrnuli na pravini x)

    Vjeruješ li ti mene da otkad je Golf u mom vlasništvu 1/1 (neđe od 2004) nije ga niko osim mene upalio, a ne vozio. Tako je bilo isto sa svim kolima, sem što T4 zbog posla mora ponekad i neko drugi (2 puta ga nijesam ja vozio).

  12. мсм то ми струка

    Ozbiljno? Praviš reklame sa roud sejfti? Ubačiš nekog čovjeka u Golfu i muzika ovako:
    "Hajde sa mnom na Manjaču da se čudom čudiš" (Baja Mali Knindža - Arija nebeska)
    I pita ga kao žena da vozi i on joj da. Ona kao krene da vozi i zgazi goluba i onda je srce presječe, a muž zaplače kad se završi pjesma.

  13. Što si joj dav'o?

    E, popio sam dosta, a i radio sam celi dan pre toga tako da stvarno nisam baš bio u stanju da bezbedno vozim, a i mislio sam da može da doveze tih 3km, s'obzirom da je iz prve položila, a ja iz druge i još me zajebavala zbog toga.

  14. Najgore je kad počnu da se parkiraju ka' da voze šleper. Znaju pun lijevi, pun desni i da isprave volan (poneka).

  15. Jebiga, ja sam video likušu koja je pola sata uparkiravala VW Lupo. Ja sam doduše imao malo frku sa Lančija Kapom je jako dugačka (4.8m) i široka (1.9m sa retrovizorima), a većina parkinga je 1.8m široka i ne baš nešto preterano dugačka.

  16. Mene tako bilo na sprintera teže na uže mjesto, jer je širok (1.9m), dok sam peo dio na trotoar kad sam paralelno.

  17. Meni je Ulise bio zajeban za parkiranje jer ima male retrovizore, a još su mu u firmi oblepili onim logoima firme i još koje kakvim sranjima zadnje i zadnja spoljašnja stakla.

  18. I meni bilo zajebano na Sprintera kad sam išao sa ceradom u rikverc (kad sam paralelno parkirao). Sad i na T4, jer je ono zadnje staklo oblijepljeno slikama golih žena...
    Ima 2 retrovizora, a u spoljašnjim se većinom predmeti čine bliži nego što jesu, ali možeš izbačiti glavu kroz prozor. Uglavnom, nije Transportera teško voziti, nije mnogo veliki (ispod 5 metara dug, a oko 1.7m širok).

  19. I meni je bilo zajebano, ma 10x zajebenije nego vama ali sam uspeo :D

    Aj sad ti mickey993 kazi da je tebi bilo duplo zajebanije nego meni.
    A ti GTD kazi da ti je bilo duplo zajebanije nego mickey993 :D

  20. Sad te ništa ne kontam.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.