Automobilizam

  1. Па знам, ал нема... Проверићу сутра још једном, ал нисам ваљда толко слеп. лололо

  2. Možda nema senzor? x)

  3. Па неку врсту сензора има, е сад да ли само реагује на брзину или је фул сензор, не знам. Пре ће бити да само реагује на брзину. Што је опет, сасвим прихватљива опција. :Д

  4. Crne tačke na šajbi oko retrovizora.

  5. Samo da vam kazem, nije GTD lud. Posle, paaa desetak godina opet imam Golfa, kupio sam zeni prekjuce neku kantu od trojke, 1.8 90 konja, ima kurcevi plin tek atestirano pet godina, lep spolja al unutra razjeban, i uzeo sam ga onako preko kurca, dao sam neke delove i 600E, racunaj da mi se uhvatio oko 1200 E. Dotero ga kuci na opste razocarenje (osim zene), i reko a ko ga jebe. Medjutim...
    Ne mogu to da racionalno objasnim, imam i imao sam mnogo bolja kola, ali ja VOLIM da vozim glupavog Golfa. Postoji taj neki osecaj boljenja kurca sta ce da bude sa njim, ne stedim ga ni malo, cepam po gasu, znam da ga mogu sam popravim u mraku vezanih ociju da su delovi skupi ko pljeskavica kod Labuda, da ceo motor imam da kupim za 70E, a IDE cak i sa plinom ide kao blesav. Nekako mi se cini da sa njim mogu da se popnem na drvo ako hocu. Malopre sam dosao sa puta i vozio sam nekog Citroena C5 2008 godiste, ovi se svi napili ja jedini trezan, vozio sam iz NS do KG i rekao sam da mi ostave Golfa ispred radnje da ih ne budim da me dovoze, i sednem posle u njega, SRECA SRECA RADOST, brm brrrrrrrrm kaki kurac Citroen i njegove dizne i komon rejlovi i senzori i govna da me nerviraju i jedu. Tako da sam zeni dao dzipa i nemam nameru da izlazim iz Golfa. Sto bi reko Bukovski, lud sam, jebiga.

  6. Kola sa dušom x)

    Prodah Varia konačno.

    http://www.vrelegume.rs/test/bmw-x5-1/
    Jel' neko vozio ovaj novi model?

  7. Dobro što je serviser, što nije kora od banane.

    Gledam šta se sve može kupiti za 14 hiljada (mada je Q7 'talijan):
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/212848#
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/211979#
    Kad god imam para imam i ulaganja i one magičnom brzinom nestanu. A vala bi dobro leg'o i X5, da ne budem neskroman.

  8. Evo malo koka-kole u akciji:
    http://www.youtube.com/watch?v=z7OdX42NjWQ

    Skida i jetru i rđu. Nikad ne probah (a i nemah na šta). Mora da će postati ljepljivo od kole kasnije, a na to sam alergičan.

    http://auto.blog.rs/blog/auto/zanimljivosti/2014/04/03/zbog-cega-se-u-velikoj-britaniji-masovno-kradu-sedista-iz-audija

    Ovaj model je primarna meta kradljivaca zbog toga što je opremljen specijalnim sportskim sedištima presvučenim kožom, koja su prestala da se proizvodi pre nekoliko godina.

    Ja taman šćeo da kupim RS4, kad ono...

  9. Šta ja treba da uradim da mogu da vozim auto sa prikolicom? U dozvoli nemam BE kategoriju, koje su sranje napravili sa tim.

  10. Ja imam BE, ali od C imam samo C1, iako je kad sam polagao bilo drukčije. Za D imam sve. "Mora" prikolica da bude registrovana (ako te zanima kako se registruje kasnije ću ti objasniti), a za BE kontam da ti treba ljekarsko (ne znam još šta).

  11. E, jebem im mater, lepo sam im odmah rekao da mi stave sve šta može. Videću kad sledeće godine budem obnavljao dozvolu pošto je dobijam na 3 godine, ona prva je bila 4 zbog probne godinu dana.

  12. Ja ne znam treba li ti za lako prikolicu E. Možda treba samo za dvoosovinsku? Ima sad i B1, viđeo da sam i to "položio". Ja sam mislio da je to za teški četvorotočkaš, ali u našoj vozačkoj ono što je nacrtano najviše liči na blindirani kombi.

  13. U našoj vozačkoj ima M kategorija i nacrtan je bager, a ustvari je dozvola za motokultivator.

  14. Ne znaju ni pravu masu praznog vozila upisati.

    http://www.autoportal.rs/vest/stizu-novi-toyota-motori_29662.html
    I Tojota izgleda ide na malu zapreminu i veliku snagu. Plus hibrid, što je još gore...

  15. Pa dobro, ni Korola 1.3 nije bila loša.

  16. Ne rekoh vam, položio sam pre tri dana. I nikako da uzmem dozvolu, imam samo onaj papir sa polaganja kolko sam imao bodova. Vracam se juče iz škole, ograničenje bilo 50, al pravina, i mi idosmo 90-95. Kad iskoči pandur, radar pored, ja reko gotovo, nisam još ni uzeo dozvolu, a ima da mi udare zabranu. Proverili me tamo ,srećom sam bio u evidenciji da sam položi, a radar nisu ni uključili, tako da su mi pisali za svetla samo, 1500 da platim. Još dadoh panduru broj, zainteresovan da kupi eskorta.

  17. Ma kakav 1.3...
    Vule, moga' si im odma' dati 10-15 eura da oni "uplate" umjesto tebe. Kod nas zna pogranična policija da zajebava kad im je dosadno. Parkiraju džipa u 'lad i "kažnjavaju".

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.