Automobilizam

  1. E, u BG-u je laganica, moraš brže da ideš da ne bi kočio saobraćaj.
    Što se tiče kazni znam da je Švedska strašna jer je za prekoračenje do 7km/h (a u većem delu je ograničenje 40km/h) kazna 5000 kruna što je oko 600 eura.

  2. Jeste laganica preko dana. Nego kad te uhvati u 2 ujutru a nisi pio mora nesto da ti pise.
    A evo danas sam isao kroz ceo grad nigde nisam isao ispod 50-60 cak na nekim mestima kao sto je sajam lagano preko stotke i jos me preticu

  3. Mislim da je što se kazni za strance tiče najopuštenija BiH u regionu. Jednom su me testirali jesam li pijan tako što su stavili 2 čunja između kojih treba da uparkiraš (nijesam znao da to njima služi kao alko test).
    U BG ima onih kamera što nadgledaju i mjere brzinu i po gradu?

  4. Ima ali na mozda desetak mesta i ta mesta su veoma dobro obelezena pa samo ako si majmun mogu zbog toga da te kazne. A najvise ima onih sto snimaju semafor i zutu traku. A msm da te ne mere i brzinu ili se varam?

  5. Kod nas ih na sreću nema. Ima jedna u Sarajevo kod aerodroma. Mene najmiliji oni radari što ti na displej ispiše brzinu, a ne slika.

  6. To sam video u bg na par mesta u pocetku sam se tripovao da ipak nije povezan sa pandurima, a sada volim da tu stisnem gas :)

  7. Odusto sam od Škode. Išao još jednom da pogledam, i 99% je bila van. Klot oprema, ne vredi tih para. Da je prodam takvu teško, a jebiga, on mi jedino čini da me sačeka, a za te pare mogu da biram. Strpeću se još malo. Bezecovah jednob bmw-a starijeg, možda 94-5, na auto placu kad idem u školu. Svraćah da pogledam kolko je, al nema nikoga, ne smem ni da pitam. Ful oprema, koža, ko nov.

  8. Jebi ga, to je vjerovatno mnogo prešlo.
    Kad pomenu BMW ima jedan kod nas, doduše kockica:
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/214087#
    Od naprijed izgleda starije (branik od starijeg tipa, ako ne grijepim), ali mislim da znam vlasnika...

    http://www.vrelegume.rs/vesti/milion-dustera-u-cetiri-godine-pr/
    Ko li ih kupuje...

    Nijesam znao da je ovaj Pasat toliko loš po makadamu...

  9. Da vas pitam, ljudi, što je po vama bolja kupivina, Pežo 208 ili Kia Rio, pošto mi se prijatelj dvoumi oko to dvoje kola? U Pežo sam siđeo, čini mi se dosta lijepo, samo mi se ne sviđa položaj satova. Rio nemam pojma kakav je, ali kontam da je krš ka' većina Kia x)
    Kakva su vaša iskustva, mišljenja i slično?

  10. Neće Rapid, kupuje kola za ženu (znam da zvuči jezivo), a njoj se ne sviđa. Fokus možda jedino sa 1.0 motorom. To mi se bogami malo čini, a i mislim da kod nas sade ne radi Grand Motors...

  11. E, ako je za ženu onda Pežo.

  12. A neće valjda muškarac onolišna kola x)
    I mene se Pežo od 206-ice čini više za žene.

  13. Не знам зашто потенцијални купци мицубиши возила имају порив да зову потенцијалне продавце мицубиши возила викендом у рану зору, у 9 сати, јебем их у уста баш.

  14. Dobro je dok ne zovu u 3 poslije ponoći. Jel' će doć da pogleda barem?

  15. GTD, koliko bi dao para za golfa tricu 1997. godište, 1.8, benzinjara?
    Spolja je opšta kurčina i raspad al mu dobar i motor i mjenjač.

  16. Ja lično hiljadu eura plafon. Nije taj motor naročito skup, a i neće ga spasiti kad krene da se raspada.

    EDIT:
    Jel 55 ili 66KW?

  17. Mnogo je 1000e. Video sam u oglasima motore za 300e i menjače za 100e. Inače jedan moj drug je uzeo manuelni menjač za MB 190 za 80e.

  18. mickey993
    2006 je Zvezda igrala u 3. kolu kvalifikacija za LŠ protiv Milana. Ko je dao gol za Zvezdu u porazu 1:2 na Marakani?

    Đokić.
    Mada mislim da si omašio temu.

    mickey993
    Mnogo je 1000e. Video sam u oglasima motore za 300e i menjače za 100e. Inače jedan moj drug je uzeo manuelni menjač za MB 190 za 80e.

    Ne znači mu ništa bez karoserije...

  19. Dobro je dok ne zovu u 3 poslije ponoći. Jel' će doć da pogleda barem?

    Јавиће се, много му 7-8 литара потрошње по граду. А плина нема... Јебем га у мозак.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.