Automobilizam

  1. Treb'o si reći da proizvodi gorivo.

  2. Сипаш 500 динара, он направи 30 литара и златна полуга испадне из касете.

  3. Đokić.
    Mada mislim da si omašio temu.

    Kliknuo sam na pogrešnu, jbg.

  4. http://www.vrelegume.rs/test/porsche-macan-borkovic-wtcc/

    Ko danas u Srbiji ima onu stvar a manjak mozga da kupi novi Porsche?

    Konačno nešto pametno da napišu.

    Sad evo 'oće i Windows da uvedu u kola. Izvlačiš pepeljaru kad iskače ogroman displej na kome piše "WELCOME".

    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_kamion/214277#
    Šta mislite o ovome? Izgleda pomalo umorno, ali Man je Man.

  5. Malo pre mi reče drug da CTF-ovi menjači mogu da navuku jebene ''viruse'' i da ljudi koji ih imaju u kamioima moraju da znaju da ih čiste. Ima i kurs čak. Ako menjač ne daj Bože ostane bez dotoka struje, tj ako skineš akumulator moš se slikaš. Jebačina da se pokrene.
    Jebem ti tehniku. Ne znam dal treba da se napomene da je najbolji menjač na svetu u svojoj kategoriji.

  6. Baš me zanima ko danas u Srbiji ima onu stvar, a manjak mozga, da kupi novi Porsche? Da to nije neki lekar koji mesec dana radi za 100.000 din u državnoj bolnici? Možda neki advokat koji se po zvaničnim primanjima može postati korisnik narodne kuhinje ili ljubavnica nekog tajkuna koji duguje milione evra poreza? Pa čak ni Dara Buba Mara nije toliko lakomislena, jer ono što je jedino sigurno, za upravljač Macana neće sesti niko ko pošteno radi i plaća porez!

    Јаоо, како мрзим ова просеравања. Нек купује ко хоће и ко може, што мора човек да буде лопина да би имао паре. Људи наследе, добију на рулету, ваљају неку робу, продају земљу, шта год, шта је ту лоше. 100-150 хиљада (колико претпостављам да кошта) су смешне паре.

  7. Sad evo 'oće i Windows da uvedu u kola. Izvlačiš pepeljaru kad iskače ogroman displej na kome piše "WELCOME".

    To ima da se baguje u pičku materinu. Oćeš da otvoriš vrata, izbaci ti plavi ekran, ubaciš ključ da ga upališ, hardware not found i slično....

  8. Pi, jebem li ti elektroniku. I kamione zajebaše. Još kad sjede lik od 19-20 godina koji prije toga prikolice viđeo nije i krene da luduje... Tako se jedan trk'o u Aktrosu MP2 sa mnom, pa na kraju ga pregrijao.
    Mislim da C mogu voziti od 19 godina, a auto preko određenog broja kubika 'oće da uvedu tek poslije 21 (ili nešta slično) što mi se čini pomalo besmisleno.

  9. Daj 350€ i vozi sve.

    66kW.

  10. Kurac besmisleno. Neće više klinci od 18 da obavijaju 528 oko bandera.

  11. Vozača ubiti vatrom.

  12. Ima nekoliko tih motora sa 66KW, trebalo bi da je dobar. Ne bi trebalo da troši preko 12 litara gradske vožnje.

    Meni besmisleno najviše zbog toga što se gleda kubikaža. Pa, jebem mu majku, ako neko ima Mečku 200D koja se jedva kreće ne može je dati sinu da vozi, da ovaj zbog velike brzine ne bi izginuo... Drugo je samo kilovat snaga da se ograniči.

  13. TGX novi mašina, nema šta ne može povući. Istina, ne troši malo ka' TGA, ali je predobar.

  14. Е да, данас сам пробо ауто на отвореном путу, потрошња је прихватљива, удобност врхунска, има снаге да претекне шта оћеш, кад оћеш, задовољан сам, вреди сваки дингер.

    Терао сам га 160, нисам смео више, било доста људи по аутопуту. :Д

  15. Bitno je da zadovoljava tvoje potrebe. Može on dosta preko 160 lagano, kad je moga' moj Golf toliko po GPS-u (doduše, svi su se sklanjali i gledali u mene ka' da sam lud, ali kontam da je zbog toga što su Hrvati).

    Možda trebadnem veća kola kupivat', viđeću još.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.