Automobilizam

1. Pogotovo ako si peder.

2. A postojili neki auto sa LSD-om napred i pozadi? Čini mi se da je to Lancer EVO, ili se varam?

3. Većina Japanaca ih ima fabrički.

Lancer, Nissan Sentra, 200sx, Mazdaspeed protege...

Mislim da i Ford Focus RS ima fabrički.

A i većina ostalih auta to ima opciono (čak i jebeni mini kuper xD)

4. Je l' imao neko iskustva sa jednim ovakvim?

5. Tako bih ga posjedovao.

6. Kontam da će im cene biti sve više i više, pa ako za koju godinu ne uzmem jedan ovakav, kasnije ću ga teško priuštiti...

7. Kod nas ubosni već su na 7000 do 10000 €.

8. Opet pitam, ako je imao neko iskustva sa ovim nek podeli s'nama, baš bih voleo da čujem utiske iz prve ruke. Koliko je pouzdana hidraulika, to me najviše brine, i pošto košta da se opravi ako se nešto sjebe na njoj?

9. Da se opravi nije puno al je loše. Bombe one pucaju na gumicama i pustaju ulje. Što i nije strašno da ne pustaju ulje u kola unutra po patosu, kod vozačevih nogu obično.

10. Kako stane u njega jbt?

11. Konacno sastavio pumpu. Onaj prsten sam jedva stavio, patio sam se sat i po jer nije htio sjesti, a onda sam ga malo pogurao srafcigerom i uspjelo je. Oni likovi mi zavarili plastiku za 10 maraka al su malo nakaradno odradili pa nije htjelo skroz naici i ostalo je nekih 5mm da nisam mogao nagurati ono crijevo, ali radi sve, nece to spasti...

12. Da mi je nekako povoljno uhvatiti sjedista od Alfe 146 da turim u Fiata... Kako bi bilo dobro!

13. Od Audija se ne očekuje da skače po stijenju, balvanima i kamenju (u tom slučaju bi ti LSD naprijed dosta pomogao), već da ga izvlači ako naiđe na led, kamen, vodu, blato ili neku sklisku površinu što i radi.

http://www.youtube.com/watch?v=49avFWUo_bs
    Jebote, ja po gorem putu idem dvojkom, ti mi reče da mi ne treba džip x)

Kad smo već kod Audija, jel' moguće da ima B4 1.9TDI za 1300 eura?
    Danas me lik pita.
    -Jel ono Vaša dvojka?
    -Jes'.
    -Koliko je cijenite?
    -Kvačilo je malo lošije, 1800-1900 eura.
    On nastavi dalje, kao nema pare tolike, bezveze pita.

Nailazi drugi lik.
    -Gospodine, vidite onaj Audi? (pokazuje na B4)
    -Vidim.
    -E on je 1.9 TDI i ja sam ga kupio za 1300 eura.
    -Da si avion za 1300 eura kupio, ja ti moga za toliko nedam.

14. http://www.pik.ba/artikal/5328448/golf-2-1-6d-hitna-prodaja/

Drug uzeo ovog, nisam ga jos uzivo vidio tako da nista ne znam.

15. Nijesam oduševljen, stariji je nego što piše, atmosferac, naknadno ugrađeni zvučnici, ali za te pare nema boljeg. Nek ga srećno služi i poskida ove plastične rubove.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.