Automobilizam

1. http://www.autoportal.rs/vest/savrseni-automobil-kosta-milion-dolara_30844.html
    Savršeno auto. Al' nije lijepo, ni ne troši malo. Ne može da se jebe, a da ti ne uđe, moj plastikantu.

2. Savršeni automobil košta milion dolara

Ko to ceni W124 toliko xD

3. Bome Citroen DS vredi toliko <3

4. Na kraj ćeš kupiti onaj Fijat mjesto Ajkule.

5. Inače, koliko može da troši 300td iz w124? Deluje mi kao poprilično jak motor kad treba da se vuče nešto.

6. http://www.vrelegume.rs/vesti1/tri-decenije-mercedesa-w124-jubilej/

Inače, kad sam bio u Štutgartu u Mercedesovom muzeju, videh glanc nove w124-ke, koje se prodaju za preko 30000 evra! Ali imaju i garanciju i sve, kao iz fabrike. Novi automobili bukvalno.

7. Jes, slavismo. Ja da imam 124-ku, 123-ku, miniku koja je do 100 hiljada pravih prešla (tipa penzioner prvi vlasnik) ne bih je dao tih para nema.

Inače, koliko može da troši 300td iz w124?

200D ti troši 7 na otvorenom, a zna i preko 10 po gradu. Računaj do litar više ako se normalno vozi. A ti službeno imaš/si imao, boli te kurac koliko će trošit'.

8. Ma ono je bio w210 300td od 177 ks automatik i trošio je dosta. Nego se razmišljam oko nove godine da prodam vektru (jbg troši dosta ovog domaćeg benzina) i da uzmem w124 dizel. Isto tako sam gledao audi 80/100 dizel i tako. Treba mi nešto žilavo za akanje po selima. Vektra je niska dosta, a onaj ćaletov mondeo je prijatan jako za vožnju, ali na avrlju ima da mu sjebem ceo trap.

9. Jajetu je osjetljiv trap naprijed, al' može polako.

10. Al nije kao mondeov, sav se raštima. A na vektri zamalo da odvalim onu plastiku ispod branika.

11. Jajetu je nekvalitet, mala privreda. Ja bih gled'o Pasata, Golfa, Džetu, 80 kockastog. Mečke su niske dosta. Ja vozim Syncro i nemam više problema lolo

12. Nije ni toliko visina, msm ja sa ovim našim ivičnjacima imam frku jer mi je branik na 15-ak cm od zemlje. Ali bih voleo da uzmem jeftin, a čvrst auto, da ne sjebem spone lako.

Rado bih uzeo ovo lolo

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Audi_Quattro_vl_black.jpg

13. jeftin, a čvrst auto

Imaš sreće pa takvog baš prodajem. Još Syncro. Čak nije ni skup, mogu uzet tvoju vektru i 1000 eura za njega.

14. Hahhahaha, ne mogu da vozim kola sa CG tablama, a i vektru je bezecovao zet, sad treba da dobiju i drugo dete pa im treba veći auto. A i brate, mnogo tražiš xD

15. A dobro, u dobrom je stanju. Limarija perfektna kao i pogon. Motor je dosta dobar, ne troši puno ni goriva ni ulja. Iz '91 je, petobrzinac. Oli Pežo onda? Ista im je cijena.

16. Mali je žope i premekan. Ma videću, već sam gledao w124, w201, vento i tako neke.

17. E, kad otprilike treba menjati gume? Ova zena vozila na 2 seta, recimo po 35 000 svaki.
    Jebe me sto su gume kao stare, 6-7 god, al ovako na izgled poprilicno dobro izgledaju, imaju saru po 5-6mm, michelin...
    Citam neke price kazu stare gume (starije od 6 god) oce da se raspadnu i tako to, jel to tacno ili samo oce da ti uvale nove.
    Cenim da ako odem na proveru, da ce mi reci da ih menjam, cisto da mi prodaju nove, pa reko da pitam.

18. najvise 2 godine, to im je rok trajanja vozile se ili ne. a sto se tice kilometraze to pitaj kada ih budes kupovao, od 15k pa do 25k zavisi od guma.

19. aj bre paninaro ne zajebavaj i ti, 2 god... nekad duze stoje u magacinu dok se ne prodaju.
    kazu da je 6-7 god, dok za michelin neke durable, kazu da i 10 god teraju.

20. sta sad, treba da se na 10 strana raspravljamo o tome? poslije 2 godine guma izgubi karakteristiku, zato na njima i imas datum proizvodnje. a rok trajanja na gumu imam do 25k za kontinentalove koje sada vozim ili 2 godine pa sto prije potrosim.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.