Možeš da dobiješ ono za oldtajmere, samo u slučaju da možeš da dokažeš da je ''auto muzejske vrednosti''. Oni ti procene stanje auta, moraš servisne knjige da imaš i ta sva dokumenta.
Drugim riječima, moraš podmićivat'. Koliko?
Da nije ovaj iz linka gore?
Ti već meračiš da tako registruješ dvojku lololol
Servisne knjige ću nabavit' na Cetinje. Za 3 eura vele po komadu. Mislim da nema toga kod nas, bar nijesam čuo. Jedino su ođe oldtajmeri proizvedeni prije '70-te.
Ja znam da kum, što nam i održava kola, ima fiću kontraša i to je od prvog dana u njihovoj porodici. Ali msm da ima 50 godina, ali msm da nije registrovan tj. nije u voznom stanju.
nije taj.
Nek registruje ako nije na klocne, bar će biti džabe. Kad je džabe i sirće je slatko.
Bile su izložbe njegovih kola ovuda? Ford T Spidster, Opel GT, Iseta, Voksol 12, razne Bube, Taunusi?
Ja bih volio neđe uzet' Bubu kabriolet finu, ili bar Golfa jedinicu. To kad ponovo postanem bogat.
https://www.youtube.com/watch?v=gNTUI1aMpYs
A provali što je napisao da 6.4 v8 od 3 tone troši 15-20 litara lololo
To ona budala što je počela sa Golfom četvorkom?
Пасош, виза, авионска карта и правац Калифорнија, тамо ни кости не зарђају а камоли кола, плус верзије кабриолета за америчко тржиште су имале ајншприц уместо карбуратора
Taj, taj.
Kako profitira čovjek. Ajde neđe da se sastavimo i lupetamo pred kamerom o našim autima i "savjetujemo" kupce. Počećemo sa moja dva Golfa. Prva epizoda bijeli, a druga sivi.
http://www.youtube.com/watch?v=t4qMKTBnS5M
Kad sam ovo vidio nemam dilemu ko mi je najveći vozač F1, jest da nisam neki ljubitelj, ali nevjerovatno...
Mnogo dobar vozač bio.
Dana 18. Oktombra u 13:00 održaće se trka između mene i autora Aj dont ker. On Acenta unaprijed, ja Golfa u rivkerc.
-Mjesto održavanja trke: Selo Petnjica, opština Šavnik
-Dužina trke: 711 metara
NAPOMENA:
U slučaju da se cijenjenome autoru Aj dont keru tokom trke pokvari automobil, otpane neki točak ili se istopi volan od toplote, ja bivam jednoglasno proglašen za pobjednika.
Članovi komisije: paninaro
kolika mi je dnevnica?
Nema ti kod nas u Crnu Goru. U BiH ne znam kako ide. Što pitaš, odustao od Citroena i kupuješ Miniku?
Kod nas ima dobrih dvadestrojaka. Da mi je jedna, posebno 300TD ili neki visokokubikažni benzinac sa pravih 100+ hiljada od prvog vlasnika ne bih je ispod 10 hiljada garant dao. A zna paninaro u centar da su taksiji bili najčešće dvadestrojke. To ne može da ide, ali pravi lovu i prelazi 2 miliona.