U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Mislim da imaju kontra menjač na trkačkim kolima.
Tacno Miki, vidjao sam to vec, sad se setih.
Jes, kod njih druga i treća u liniju.
Kako Celt blati ovo "sig".
Nazovite temu: kelt, njegov auto i golf dvojka
Nisam ja kriv sto paninaro ima neke fiks ideje.
Banuj ga brate i duple mu banuj
Sve ih banuj u stvari
I odaberi mi reakciju
Dobar je Paninaro, čak je i otpada dosta obišao.
vaistinu
Bio i u Tološe da se raspituje za djelove.
Iopet aktuelno:
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/sa-devet-poena-bez-dozvole-za-mlade-vozace-auto-do-76-konjskih-snaga-po-toni-clanak-1628819
axaxaxaxaxa brate koji je ovo smeh, koja zalost, tuga, kretenizam, debilizam, idiotizam, politicki marketing. Ma bre za ove gluposti nema dovoljno dobrih reci.
Moja kotarica ima 1,3l, po katalogu 90ks ali kada uzmes prave vrednosti kilowata i kako se ono racuna ispade da ima 86,6konja sto je ovde manje vazno. Ali ima manje od tone i zbog toga po ovim merama je necu moci voziti :D
Sta ti je zivot sta ti je srbija sta ti je stnadard da i hjuundai star skoro 10godina je besan auto axaxaxaxaxa
ma nema sanse da se to usvoji
E kad im je Acent bijesno auto ne znam što nije. I moja dvojka bi bila bijesna, vodi se na oko 900kg i 55KW.
A ako se usvoji mogu mislit' komedije. Policajci sa digitronima patroliraju, da utvrde odnos.
Eto jos jedan ne predvidjen trosak. Znaci sad saobracajci moraju da idu na obuku racunjanja proporcije :D
Svaki po list papira i digitron.
A ko ce sprovesti javnu nabavku digitrona i koji je to digitron koji moze da ispuni zahteve tog kompleksnog racunskog poduhvata?
Kupis auto od tri tone i 200 konja i jebe ti se
Ili imas preko 25 godina lolcic