Automobilizam

1. Krivo mi je što su pukli MG i Rover.

Inače već dosta dugo stoji kod komšije na placu MG ZT 1.8 120 ks 2004. godište pa sam ga provozao malo danas i mogu vam reći da je jako dobar auto, iako bi mu više legao neki jači motor.

http://betterparts.org/images/mg-zt-01.jpg

Ima opremu, a i kvalitet izrade mu je kao kod Jaguara X type, a jeftiji je za kupovinu. Mada vidim da ljudi pre daju 4000 eura na fiat stilo, nego na neki normalan auto.

Za 3 sata koliko smo sređivali kola, 5-oro ljudi je došlo da pita za stilo lolo

2. kvalitet izrade mu je kao kod Jaguara X type

Mora da jes...

3. Ne zezam se, onaj Jaguar je prilično lepo urađen, a enterijer mu je predivan. Isto je i sa ovim MG-om. Msm kad ga uporediš za Stilom (pa čak i Lagunom koja cvrči na sve stane) fenomenalno je urađen.

Mada su po meni Saab i Volvo nenadjebivi u izradi.

4. Brate, Jaguar je premijum. Tu MG-u mjesta nema.

5. Zato sam ga poredio sa X type koji je manje više luksuzni Mondeo. I MG ZT i Rover 75 su na sličnom nivou.

6. U pravodu, MG se ne može porediti sa X typom, posebno ne po luksuzu.

7. meni su svi ovi kupe-dzip-kola modeli ruzni i tupavi. kao, oces da vozis suv i auto al da ne bude ni jedno ni drugo nego neko sranje izmedju.

8. Ako nastave ovako imaće svaki mogući i nemogući model.

9. GTD pa na to se i ide. Da svako ponudi sto vise raziclitih modela ma koliko oni bili slicni ko konkurent. Jbg tako se posluje.....

10. S, A i GLA su mi lijepi. CLA sprčen dosta. CLA shooting brake mi grdan, a mislim da još nije ni izaš'o zvanično. Još sad GLE se pojavio, dok se malo čovjek navikne.

11. Jes, njega zaboravih. Ima ih ko govana.

12. čim mi Fokus sazri za staro gvožđe, ovo sledeće kupujem
    http://www.topgear.com/uk/car-news/mansory-mercedes-benz-s63-amg-s-class-2014-12-10
    ''meet the world's most frightening limo''

13. Fokus nikad nije za staro gvozdje pozz

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.