ovde te opomene za manja prekoracenja idu uz 20fr... aj da kazem, nije strasno to, 3 piva, al brzo narastu kazne :)
EDIT:
krivo mi sto sam idiotski popio kaznu tako sto me povuko ovaj od ispred, jos poce mala nizbrdica, a nisam bio ukljucio onaj tempomat i nisam pogledao u brzinometar dok ne blicnu.
ne za jedno, ili ako nisu cesta. sad, ako ne napravis tipa 5 u mesec dana, a da su neka od njih na granici za sudiju za prekrsaje, verovatno mozes da dobijes...
Celt na to vise ne gleda on je gastabajter huligan u audiju sad :D
Joooj kako ce da se kurci i jebe seljancice sad kad sledeci put dodje u rodno selo i kaze seljankama ,,ovaj audi je crven zato sto je to kamuglirani ferrari, a kamuflirao ga je da ga ne bi smarale sponzoruse po belome svetu. Nije on kupio ferrari da jebe sta stigne''
ovde te opomene za manja prekoracenja idu uz 20fr... aj da kazem, nije strasno to, 3 piva, al brzo narastu kazne :)
EDIT:
krivo mi sto sam idiotski popio kaznu tako sto me povuko ovaj od ispred, jos poce mala nizbrdica, a nisam bio ukljucio onaj tempomat i nisam pogledao u brzinometar dok ne blicnu.
Пробао и ја ал неће па неће
(expressways incl.)
1-5 km/h CHF 40 CHF 40 CHF 20
Prekoračenje 1-5 km/h jebote.......pa onda sam ja stalno u prekoračenju, na brzinometru mi stoji 50 ravno, a po navigaciji je 51-52.
mislim da sam vise u ovoj regiji 5-15kmh :)
A jel dobijaš neke bodove za ta ''sitna'' prekoračenja?
Ne znam Jankoviću, meni radi. Ima pred kraj i dvojka jedna.
Kod nas se vozi 10-20 preko obično, da se ne guši saobraćaj.
ne za jedno, ili ako nisu cesta. sad, ako ne napravis tipa 5 u mesec dana, a da su neka od njih na granici za sudiju za prekrsaje, verovatno mozes da dobijes...
Tamo ono ne ablenduju ljudi?
Inače je pre par meseci jedan makedonac što živi u halmstadu dobio doživotnu zabranu da vozi u švedskoj jer je vozio 210 km/h na autoputu.....
Jel' se preselio ili promijenio identitet?
Nisam pitao to xD
Edit: kontam da će da vozi na makedonsku dozvolu i da ga boli kurac za sve.
Novi pasat najgrdji novi auto sig
Prištevac iopet ironičan sig. Pasat jebe majke kako izgleda.
Zbilja, Celte, jel' tebe u'vato onaj radar što samostalno stoji? Zar nema kod vas onih ahtung tabli prije radara?
Celt na to vise ne gleda on je gastabajter huligan u audiju sad :D
Joooj kako ce da se kurci i jebe seljancice sad kad sledeci put dodje u rodno selo i kaze seljankama ,,ovaj audi je crven zato sto je to kamuglirani ferrari, a kamuflirao ga je da ga ne bi smarale sponzoruse po belome svetu. Nije on kupio ferrari da jebe sta stigne''
Nama popov'o da opasno i neodgovorno vozimo, a on popio kaznu xaxaxa. Taman fino.
Za ovo što Ker veli.
https://www.youtube.com/watch?v=07zEune2Oiw
http://youtu.be/E8S3c3kVdE8?t=4m30s
Celt zvani bob :D
EDIT: Od 04:30 krece prica o celtu ovaj bobu
Onaj Pasat isti k'o Phaeton.....
Ne znam, meni Feton iako je lijep ostario nešto.
Evo jednog Celta:
www.gifsforum.com/gif_generator/gif_created/649acb42e286d72fccfc315bdbe2df3f.gif?1418132091285
http://www.polovniautomobili.com/oglas5489497/mitsubishi_lancer_evolution_viii/
Boxeru, koji motor imas u e36?